Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Număr impresionant de români anunţat pe Metropolitano din Madrid! Ultimele informaţii despre câţi suporteri vor face atmosferă la România - Columbia

Număr impresionant de români anunţat pe Metropolitano din Madrid! Ultimele informaţii despre câţi suporteri vor face atmosferă la România - Columbia

Echipa națională

Comentarii

Aproximativ 35.000 de bilete s-au vândut pentru meciul amical România-Columbia, de marţi seară, de la Madrid. Numărul românilor care şi-au achiziţionat tichete a trecut de 15.000, a anunţat FRF.

Câţi suporteri români vor fi la meciul cu Columbia, de pe Metropolitano

Potrivit FRF, în prima parte a zilei, tricolorii au efectuat o şedinţă de activare la hotel sub supravegherea celor doi preparatori fizici Cristian Dragotă şi Darius Hîmpea.

Meciul România - Columbia va avea loc, marţi seară, de la ora 21.30, pe arena Civitas Metropolitano din Madrid.

Echipa naţională, calificată la EURO 2024 şi-a început campania de pregătire a turneului final din Germania pe teren propriu, împotriva Irlandei de Nord. O prestaţie ştearsă a "tricolorilor" le-a adus un rezultat de egalitate împotriva naţionalei britanice, scor 1-1. Dennis Man a fost eroul României la partida de pe Naţional Arena. Jucătorul Parmei a înscris în primul act al partidei, pentru a echilibra situaţia de pe tabela de marcaj.

România are în faţă un test dificil la Madrid. Pe Wanda Metropolitano vine Columbia, o naţională cu rezultate excelente în ultimii ani. Sud-americanii sunt neînvinşi în ultimele 20 de partide disputate, inclusiv în meciurile amicale. 

"Tricolorii" înfruntă Columbia după 18 ani. În 2006 a avut loc ultima partidă dintre cele două echipe naţionale, încheiată cu scorul de 0-0. În ultimul meci oficial disputat împotriva naţionalei sud-americane, România a învins Columbia cu scorul de 1-0, la Campionatul Mondial din 1998.

Afla mai multe despre: romania columbiasuporteri romania columbia 

viewscnt
Articole similare