Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Superligă îşi strigă disperarea: ”Avem 10 meciuri în care arbitrii au greşit împotriva noastră!” | EXCLUSIV

O echipă din Superligă îşi strigă disperarea: ”Avem 10 meciuri în care arbitrii au greşit împotriva noastră!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a bifat încă un meci fără victorie, 1-4 pe terenul lui Hermannstadt, iar gălăţenii nu mai au nicio şansă să îşi îndeplinesacă obiectivul stabilit de Dorinel Munteanu la începutul sezonului: participarea în play-off-ul Superligii.

Gălăţenii au început în forţă meciul de la Sibiu, iar Samuel Teles a deschis scorul după 12 minute după o centrare a lui Cisotti. Sibienii nu au acuzat şocul primirii golului, iar trupa lui Măldărăşanu a intrat în avantaj la pauză, graţie reuşitelor semnate de Ianis Stoica şi Paraschiv.

În partea secundă. Hermannstadt a mai punctat de două ori prin Ianis Stoica , care a realizat dubla în minutul 49 şi Neguţ (87). Ardelenii încă speră la play-off, în timp ce Oţelul este pe 11, cu 33 de puncte, la şapte lungimi de primul lco retrogradabil.

”Orice fază la limită se judecă în defavoarea noastră!” Oficialul echipei, atac frontal la adresa arbitrajului

Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, a susţinut cu tărie că nu se impunea penalty la faza din minutul 44, în urma căreia Hermannstadt a preluat conducerea pe tabela de marcaj.

”Babicu” consideră că trupa lui Dorinel Munteanu a fost dezavantajată de arbitri în ”cel puţin 10 partide în acest sezon” şi a declarat că nu mai înţelege deciziile luat de VAR.

”Avem 10 meciuri în care arbitrii au greşit împotriva noastră. Din punctul meu de vedere, clar nu a fost 11 metri, şi nu este primul meci. Bine, şi fundaşul nostru (n.r.- Cisse) a greşit că nu a jucat direct, dar nu cred că se dădea penalty niciodată. Campionatul ăsta au fost 10 etape în care arbitrii au greşit împotriva noastră şi au influenţat rezulatul. 

Orice fază la limită se judecă în defavoarea Oţelului şi nu este primul meci, probabil că sunt şi subiectiv, dar dacă este să analizăm, avem cel puţin 10 meciuri în care arbitrii au luat decizii împotriva noastră.  Nu mai înţeleg şi VAR-ul ăsta. Nu mai ştii când e fault, când e henţ”, a spus Cristi Munteanu pentru Orangesport.ro.

În următoarea etapă, Oţelul va primi vizita Politehnicii Iaşi.

  • VIDEO cu faza care i-a înfuriat pe gălăţeni

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţicristi munteanuhermannstadtdorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare