Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mutare de neînţeles! A pus umărul la câştigarea campionatului, dar şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul: ”Eu mi-am făcut treaba cu vârf şi îndesat”

O mutare de neînţeles! A pus umărul la câştigarea campionatului, dar şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul: ”Eu mi-am făcut treaba cu vârf şi îndesat”

Farul Constanța

Comentarii

Victor Rîmniceanu (27 de ani) şi-a reziliat ieri contractul cu Viitorul. Nu este singurul jucător important care părăseşte echipa din Ovidiu, înaintea sa au mai plecat George Ţucudean (CRF Cluj) şi Eric de Oliveira (Al Markhiya SC).

Portarul de 27 de ani a explicat, pentru Gazeta Sporturilor, care a fost motivul care l-a determinat să i-a această decizie.

”Mi-am dorit să plec. Consider că mi-am făcut treaba cu vârf şi îndesat la Viitorul. Nu cred că mi se poate reproşa ceva. Sezonul trecut am fost unul dintre oamenii care au adus cel mai mare aport la câştigarea campionatului, văd că nu prea s-a vorbit despre asta”, a declarat Victor Rîmniceanu.

”Spun doar că s-a vorbit despre câştigarea campionatului, despre oameni cheie. Mai puţin despre portar. La Viitorul portarul nu prea a avut importanţă. Anul trecut am apărat foarte bine, cred eu. La fel şi anul ăsta când am fost decisiv în victoriile cu Steaua şi Dinamo. Am 10 meciuri fără gol primit din 18 jucate. Eu zic că sunt nişte cifre bune. Nu are cine ce să-mi reproşeze”, a mai spus fostul jucător al campioanei.

Afla mai multe despre: victor rîmniceanufc viitorulliga 1,  

viewscnt
Articole similare