Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă depunctare în Premier League! Clubul cu tradiţie are mari emoţii în zona retrogradării

O nouă depunctare în Premier League! Clubul cu tradiţie are mari emoţii în zona retrogradării

Premier League

Comentarii

Everton, una dintre principalele rivale a celor de la Liverpool, trăieşte periculos în zona retrogradării, din cauza unei noi depunctări venite în urma încălcării regulilor fair-play-ului financiar din Premier League.

Formaţia de pe Goodison Park a primit, în prima parte a sezonului, o depunctare de zece puncte, care a fost mai apoi redusă la doar şase puncte, sancţiune care a îndepărtat-o de zona de mijloc a clasamentului din prima divizie. "Caramelele" au primit o nouă veste proastă! Oficialii din Premier League au decis să o depuncteze pe Everton cu încă două puncte.

Situaţie precară pentru Everton

Astfel, Everton este pe locul 16, cu 27 de puncte, cu doar şapte etape rămase de disputat, şi are mari emoţii la retrogradare. Echipa antrenată de Sean Dyche este la doar două puncte de zona roşie. Luton ocupă locul 18, primul loc retrogradabil, cu 25 de puncte şi şase meciuri rămase de disputat.

Nottingham Forest, o altă echipă depunctată în urma investigaţiilor oficialilor campionatului englez, este la două puncte în spatele lui Everton. Cele două echipe din a doua jumătate a clasamentului se vor întâlni în etapa a 34-a, pe data de 21 aprilie, pe Goodison Park.

Everton a beneficiat, în luna februarie a acestui an, de retragerea parţială a depunctării primită în prima parte a actualei stagiuni.

Iniţial, "Caramelele" au primit o penalizare de zece puncte, redusă, în urma unei contestaţii, la doar şase puncte. În ultimele trei sezoane, gruparea de pe Goodison Park a raportat pierderi de 425 de milioane de euro, cu mult peste limita pe care o prevede regulamentul din Premier League.

În următoarea etapă din Premier League, echipa lui Sean Dyche se deplasează la Londra, pentru meciul cu Chelsea, de pe Stamford Bridge.

Afla mai multe despre: premier leagueevertonnottingham forestdepunctare 

viewscnt
Articole similare