Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu lăudat şi admirat de un alt "magician" al fotbalului românesc. "Mi-a atras atenţia cu nesimţirea cu care manevrează mingea"

Octavian Popescu lăudat şi admirat de un alt "magician" al fotbalului românesc. "Mi-a atras atenţia cu nesimţirea cu care manevrează mingea"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu uimeşte şi atrage privirile tuturor cu talentul său şi cu uşurinţa cu care driblează.

Octavian Popescu este noua senzaţie a fotbalului românesc şi noua 'perlă' a lui Gigi Becali. Talentul atacantului de la FCSB nu a fost trecut neobservat nici de Lucian Sânmărtean, un alt fost "magician" al roş-albaştrilor.

Octavian Popescu lăudat şi admirat de un alt "magician" al fotbalului românesc

Pentru cei de la AS.ro, Lucian Sânmărtean a acordat un interviu în care a discutat despre Octavian Popescu, pe care îl admiră şi pe care l-a lăudat pentru uşurinţa cu care driblează şi cu care controlează mingea. Fostul mijlocaş al celor de la FCSB, crede că Popescu ar putea deveni unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români.

"Octavian Popescu, dacă va demonstra şi uşor, uşor îşi va căpăta statutul de lider, va fi convocat şi la echipa naţională. Este un copil pe care l-am văzut şi mi-a atras atenţia cu uşurinţa şi curajul, nesimţirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea.

Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc. Depinde de el, depinde de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate creşte şi inevitabil va urma un transfer, vor urma convocări la echipa naţională.

Dacă va reuşi să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc", a spus Lucian Sânmărtean, pentru AS.ro.

La 18 ani, Octavian Popescu este cotat la 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: sanmartean 

viewscnt
Articole similare