Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A început curăţenia de iarnă la Dinamo! Trei jucători au fost puşi pe lista de transferuri şi încă unul se pregăteşte să plece

OFICIAL | A început curăţenia de iarnă la Dinamo! Trei jucători au fost puşi pe lista de transferuri şi încă unul se pregăteşte să plece

Fotbal intern

Comentarii

Înainte cu o săptămână de plecarea în cantonamentul din Cipru, Dinamo a anunţat că se va despărţi de trei jucători în această pauză de iarnă.

Atacanţii Rivaldinho şi Bokila, dar şi fundaşul Oliva au fost puşi pe lista de transferuri. Astfel, cei trei jucători nu vor merge în cantonamentul din Cipru alături de restul lotului. În plus, până la plecarea în stagiul de pregătire, programată la 15 ianuarie, Rivaldinho, Bokila şi Oliva se vor pregăti separat de ceilalţi jucători. 

Şi Constantin Nica se va despărţi de Dinamo în acestă iarnă, însă, spre deosebire de ceilalţi trei, fundaşul dreapta va merge în cantonamentul din Cipru.

  • 4 goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competiţional
  • 13 jocuri a evoluat Bokila în tricoul alb-roşu, marcând un singur gol
  • 10 meciuri a adunat Oliva la Dinamo în acest sezon

Dinamo va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.

Afla mai multe despre: dinamobokilaciprulimassolrivaldinhooliva 

viewscnt
Articole similare