Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Pelici, dat afară de la FC Argeş după patru etape

OFICIAL | Alexandru Pelici, dat afară de la FC Argeş după patru etape

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş s-a despărţit, oficial, de antrenorul Alexandru Pelici.

FC Argeş are parte de un start de sezon mult sub aşteptări. După trei rezultate de egalitate, a venit şi înfrângerea de azi, cu Chindia, scor 0-2.

Alexandru Pelici a ”plătit” pentru rezultatele modeste înregistrat şi azi a fost demis de la echipă. 

”Clubul FC Argeş anunţă oficial că începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziţia de antrenor principal al echipei noastre. Menţionăm totuşi că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcţie în organigrama clubului FC Argeş. 

Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Vă mulţumim pentru susţinere!”, a fost comunicatul oficial postat de FC Argeş. 

FC Argeş ocupă în acest moment locul 15, cu doar trei puncte după primele patru etape. 

Ce a declarat Pelici după înfrângerea cu Chindia:

”Din păcate înfrângere. A venit acest moment, când absolut aveam nevoie de victorie, cu gândul ăsta am plecat la drum, înaintea meciului, din păcate nu am reuşit. A fost un joc de uzură, în care Chindia a atacat rapid şi a contraatacat. Noi am încercat să-i desfacem, am luat acel gol din prima repriză, după care trebuia să riscăm mai mult. 

Ne-am creat câteva ocazii şi am început să sperăm, dar din păcate nu am reuşit să finalizăm situaţiile create.  Mai mult, a ieşit şi acel penalty de nicăieri şi aşa s-a scris istoria cestui joc. 

Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm pentru că era o zi importantă pentru noi, era o sărbătoare pe care trebuia să o respectăm (n.r. comemorarea lui Dobrin). Suntem cu toţii vinovaţi, începând cu mine, şi vom vedea ce va fi în continuare. 

Cu totul altele erau planurile. Azi se împlinesc două luni de când am început pregătirea şi ne vedeam cu toţii cu mai multe puncte în zestre. Vom vedea ce va fi. Este şi o criză de rezultate, şi de joc. Precedentele două jocuri a fost doar de rezultat.

În momentul în care te apuci de fotbal îţi doreşti să joci şi să antrenezi cât mai sus, la cluburi cât mai galonate. Vom vedea ce va fi, nu pot să vorbesc nimic depsre viitor pentru că nu ştim dacă el va exista sau nu va exista. Mă refer la mine ca antrenor aici. Orice este posibil. Nu e vorba despre frică sau despre nimic altceva.

Dar atunci când lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti, sunt lucruri fireşti să se schimbe ceva. Şi cel mai la îndemână este să se schimbe antrenorul. Suntem deja în etapa a 4-a, au fost deja schimbaţi doi antrenori, aşa că orice se poate întâmpla. Ştiu că am încercat să fac tot ce am ştiu mai bine şi vom vedea ce va fi”, a explicat Alexandru Pelici la finalul jocului. 

 

Afla mai multe despre: alexandru pelicifc argeşliga 2demisie 

viewscnt
Articole similare