Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenorul demis în Ligue 1 după patru etape fără victorie

OFICIAL | Antrenorul demis în Ligue 1 după patru etape fără victorie

Ligue 1

Comentarii

Laurent Blanc, fostul fundaş al naţionalei Franţei a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Olympique Lyonnais după un start slab de sezon.

Lyon a adunat un singur punct în acest început de sezon, egalul cu Nice, din deplasare terminat cu scorul 0-0.

Lyon suferă în acest debut de campionat, înfrângeri la scor cu Paris Saint-Germain şi Montpellier, ambele acasă, au decis soarta antrenorului francez, Laurent Blanc, care a fost demis în decursul zilei de luni. Vestea a venit pe paginile oficiale ale clubului. 

 

 

Fostul fundaş, antrenor în trecut al naţionalei Franţei, al cluburilor precum: Bordeaux, Paris Saint-Germain şi Al-Rayyan, a ajuns la Lyon în luna octombrie a anului trecut.

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul şapte şi a ajuns în semifinalele Cupei Franţei.

Astfel, echipa din estul Franţei nu a prins un loc în competiţiile europene, obiectiv propus de conducerea echipei în ultimele sezoane.

În acest sezon, Lyon a renunţat la mai mulţi titulari din campania precedentă.

Bradley Barcola a fost cedat la Paris Saint-Germain în schimbul a 45 de milioane de euro în timp ce Castello Lukeba a fost vândut la Leipzig, pentru 30 de milioane de euro.

Romain Faivre a plecat în Premier League, la Bournemouth, iar Lyon a încasat pentru transferul acestuia 15 milioane de euro.

Alţi jucători plecaţi în această vară sunt: Cenk Ozkacar (Valencia), Thiago Mendes (Al-Rayyan), Abdoulaye Ndiaye (Troyes), Karl Toko Ekambi (Abha)

Habib Keita (Clermont), Houssem Aouar (AS Roma), Moussa Dembele (Al-Ettifaq)

Afla mai multe despre: lyonblancligue 1 

viewscnt
Articole similare