Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Noi veşti despre jucătorul de la Hermannstadt depistat pozitiv de poliţie la testul antidrog. Rezultatele analizelor suplimentare

OFICIAL | Noi veşti despre jucătorul de la Hermannstadt depistat pozitiv de poliţie la testul antidrog. Rezultatele analizelor suplimentare

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a făcut un anunţ important cu privire la jucătorul legitimat la club şi depistat pozitiv de poliţie la un test antidrog.

La începutul lunii aprilie, Alex Uţiu, unul dintre portarii de rezervă de la FC Hermannstadt, a fost depistat pozitiv de poliţie la un test antidrog pentru Benzodiazepină.

La 10 zile distanţă de la acel moment, clubul din Sibiu a venit cu un anunţ oficial.

Ce se întâmplă cu portarul de la Hermannstadt depistat recent pozitiv de poliţie la un test antidrog

FC Hermannstadt a anunţat faptul că Alex Uţiu a efectuat ”analize suplimentare la un laborator de specialitate”, iar rezultatele au confirmat faptul că nu a consumat substanţe interzise. Prin urmare, portarul de 20 de ani a scăpat de probleme.

”Avem veşti bune despre un tânăr şi talentat goalkeeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uţiu nu a avut în sânge substanţe interzise sau, pe româneşte, nu a consumat droguri, aşa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip drugtest, efectuată de poliţiştii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă.

Urmarea? Alex şi-a primit înapoi permisul de conducere reţinut în prealabil şi are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor şi apropiaţilor săi!”, a anunţat clubul sibian, pe contul oficial de Facebook.

Alex Uţiu face parte din lotul formaţiei din Sibiu din vara anului 2022, fiind adus de la echipa a doua a celor de la CFR Cluj. Acesta a mai trecut, în carieră, pe la Gaz Metan 2 şi Oţelul Galaţi.

Recent, de la FC Hermannstadt a plecat Dani Coman. Acesta era preşedintele clubului.

Afla mai multe despre: hermannstadtalex utiusuperliga 

viewscnt
Articole similare