Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Pe urmele lui Rivaldo! Destinaţie incredibilă pentru fostul golgheter din Liga 1. Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Pe urmele lui Rivaldo! Destinaţie incredibilă pentru fostul golgheter din Liga 1. Cu ce echipă a semnatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a anunţat în decursul zilei de ieri despărţirea de Mihai Roman. Cu toate acestea, fostul atacant al Universităţii Craiova şi-a găsit foarte repede un alt angajament şi a semnat cu o echipă din străinătate.

Mihai Roman va fi coleg cu Cătălin Carp în Uzbekistan. Fostul golgheter al Pandurilor a fost prezentat oficial

Neftchi Fergana este clubul pentru care Roman va evolua în următorii doi ani. În Uzbekistan, Mihai va fi coleg cu Cătălin Carp, jucător ce a evoluat în sezonul trecut pentru UTA.

Echipa celor doi români este pe locul cinci în campionat, la opt lungimi distanţă de liderul Pakhtakorş. Fără doar şi poate, cel mai important nume din fotbalul mondial care a jucat în campionatul uzbec este Rivaldo, care a evoluat pentru Bunyodkor timp de două sezoane, între 2008 şi 2010.

”Echipa noastră continuă să se întărească pentru noul sezon. Astăzi, experimentatul jucător Mihai Roman a semnat un contract cu Neftchi şi va evolua în ofensiva noastră în noul campionat. De-a lungul carierei sale, el a jucat, în afară de România, în Eredivisie din Olanda şi în campionatul din Israel.

Câştigător al Cupei României, a înscris 69 de goluri şi a oferit 28 de assist-uri în cele peste 300 de meciuri oficiale jucate”, au notat uzbecii pe site-ul oficial, citaţi de Sport.ro.

  • Mihai Roman II este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro. În sezonul 2014-2015, acesta a terminat pe locul doi într-un clasament al golgheterilor din Liga 1, cu 16 reuşite. La acea vreme, Roman îmbrăca tricoul Pandurilor.

Afla mai multe despre: mihai romansuperligăuzbekistan 

viewscnt
Articole similare