Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un antrenor legendar va fi adversarul lui Răzvan Lucescu. A făcut istorie cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray

OFICIAL | Un antrenor legendar va fi adversarul lui Răzvan Lucescu. A făcut istorie cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Fatih Terim (70 de ani) şi-a găsit un nou angajament ca antrenor, de această dată în afara Turciei, pentru prima dată după mai bine de două decenii.

OFICIAL | Fatih Terim şi-a găsit echipă şi a semnat. Va fi adversarul lui Răzvan Lucescu

Antrenorul turc Fatih Terim a preluat conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena, a anunţat gruparea alb-verde marţi, pe site-ul oficial.

Fatih Terim este omul care trebuie să readucă titlul la Panathinaikos după 13 sezoane fără strălucire. ”Cel mai bun antrenor turc va prelua echipa imediat”, a anunţat conducerea grupării din capitala Greciei.

După 15 etape, Panathinaikos se află pe locul secund în campionatul elen, cu 34 de puncte, la un punct distanţă de liderul PAOK Salonic.

Astfel, reputatul tehnician turc în vârstă de 70 de ani va fi adversar în Grecia cu românul Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK.

Este a opta echipă pe care o va antrena Fatih Terim în carieră şi prima ”aventură” peste hotarele Turciei după experienţa de la AC Milan, în 2001.

Cea mai de succes perioadă din cariera de antrenor a lui Fatih Terim se leagă de Galatasaray, acolo unde, ajutat din teren şi de românii Gică Hagi şi Gică Popescu, au cucerit o mulţime de trofee la răscrucea dintre cele două milenii.

Afla mai multe despre: razvan lucescufatih terimgalatasaray 

viewscnt
Articole similare