Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani la FCSB? Jucătorul CFR-ului dă detalii, după ce Gigi Becali a declarat că l-a transferat!

Omrani la FCSB? Jucătorul CFR-ului dă detalii, după ce Gigi Becali a declarat că l-a transferat!

Superliga

Comentarii

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali declara că s-a înţeles cu Omrani şi că jucătorul CFR-ului se va alătura lotului pregătit de Nicolae Dică din vară.

”Am auzit multe lucruri şi nu sunt adevărate. Contractul meu expiră în 2018, în vară. N-am văzut un nou contract.

Nu sunt interesant de transfer acum şi nu mă gândesc la ce voi facem. Acum sunt în familie şi mă gândesc doar la familie. Nu am altceva în gând. Îmi place să trăiesc prezentul.

Am auzit că există interes din partea mai multor echipe, dar nu m-am concentrat pe asta. Am vrut să fiu concentrat pe ceea ce fac la CFR şi să dau tot ce e mai bun.

Agentul meu nu mi-a spus asta (n.r. - despre discuţiile cu Becali). Am vorbit doar despre meciurile mele şi ce trebuie să fac să fiu mai bun. Ştiu că sunt cluburi interesate de mine. Nu sunt prost şi văd lucrurile (râde), dar nu ştiu cu cine vorbeşte agentul meu”, a spus Omrani pentru prosport.ro.

Chiar dacă Omrani s-a abţinut de la a declara ceva care să indice un eventual transfer la FCSB, agentul jucătorului, Farid Adjaoud, a lăsat loc de interpretări. 

 “Am vorbit cu multe echipe pentru Billel şi cu Gigi Becali. Vreau doar să se ştie că Billel îşi termină contractul la Cluj în vară şi că este liber să semneze cu altă echipă din ianuarie.
 
O înţelegere este când se semnează contractul. În acest moment, Billel nu a semnat cu nicio echipă. Cu CFR am avut discuţii pentru prelungirea contractului în luna mai, dar actualmente discuţiile sunt închise pentru că nu am ajuns la un acord. Pot doar să spun că Steaua este o echipă mare şi Becali un mare conducător”, a spus impresarul, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: omranifcsb, , cfr cluj 

viewscnt
Articole similare