Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Orgia din Moscova l-a scos din minţi pe Putin. Ce a păţit rapperul care a purtat doar o şosetă pe organele genitale

Orgia din Moscova l-a scos din minţi pe Putin. Ce a păţit rapperul care a purtat doar o şosetă pe organele genitalegalerie foto

Diverse

Comentarii

O petrecere "aproape nud" a celebrităţilor, la un club de noapte din Moscova, organizată într-un moment în care Rusia este angajată în războiul cu Ucraina, iar autorităţile promovează o agendă socială din ce în ce mai conservatoare, a provocat o reacţie neobişnuit de rapidă şi de puternică.

Un rapper care a venit acoperit doar cu o şosetă pentru a-şi ascunde părţile intime a fost închis pentru 15 zile, sponsorii unora dintre cei mai cunoscuţi artişti din Rusia au rupt contractele, iar preşedintele Vladimir Putin se pare că nu este deloc încântat, relatează Reuters şi The Guardian.

Dress code-ul petrecerii la care au participat vedete din showbiz, sportivi sau artişti a fost "aproape goi". Vedetele îmbrăcate sumar au purtat plasă, dantelă şi lenjerie intimă de culoarea pielii, iar un rapper a venit îmbrăcat doar cu o şosetă, în ceea ce părea a fi un omagiu adus celebrei coperte a albumului Red Hot Chili Peppers din 1987.

"Toată lumea se simţea bine, nimeni nu-şi putea imagina ce nenorocire va deveni totul", a declarat o persoană care a participat la petrecere şi care a cerut să nu i se dea numele.

Imaginile de la petrecere s-au răspândit rapid pe reţelele sociale ruseşti, provocând indignarea comentatorilor pro-război şi a oficialilor naţionalişti.

Un clip video în care purtătorul de cuvânt al lui Putin ascultă explicaţiile uneia dintre vedetele care au participat la eveniment a circulat online. Baza, un organ de presă cunoscut pentru contactele sale cu serviciile de securitate, a relatat că trupele care luptă în Ucraina au fost printre primele care s-au plâns după ce au văzut imaginile. Fotografiile de la eveniment ar fi ajuns şi la Vladimir Putin, care s-a înfuriat instant.

GALERIE FOTO DE LA PETRECERE

Mulţi dintre participanţii celebri de la petrecere au înregistrat scuze, inclusiv jurnalista Ksenia Sobceak, al cărei tată Anatoli, decedat, a fost prietenul şi şeful lui Putin în tinereţe.

Petrecerea din clubul de noapte Mutabor din Moscova a avut loc la 21 decembrie şi a fost organizată de bloggeriţa Anastasia (Nastya) Ivleeva, iar la ea au participat vedete, care au venit în diferite "stadii de dezbrăcare". Este vorba despre celebrităţi care sunt de ani de zile elemente de bază în programele de divertisment ale televiziunii de stat.

Ivleeva, care a devenit între timp unul dintre cele mai cunoscute nume din Rusia şi care a purtat la petrecere bijuterii în valoare de 23 de milioane de ruble (251.000 de dolari), într-o perioadă în care unii ruşi se zbat să se descurce cu traiul de pe o zi pe alta, a publicat două clipuri video în care cere scuze public. În cel de-al doilea, publicat miercuri, ea spune plângând că regretă ce a făcut şi că merită tot ceea ce a primit, dar speră că i se poate acorda "o a doua şansă".

Autorităţile fiscale au deschis o investigaţie care implică o potenţială pedeapsă cu cinci ani închisoare, iar un tribunal din Moscova a acceptat o plângere din partea unui grup de persoane care îi cer să le plătească 1 miliard de ruble (10,9 milioane de dolari) daune pentru "suferinţă morală". Dacă vor avea succes, reclamanţii vor ca banii să ajungă într-un fond de stat care sprijină veteranii de război din Ucraina.

Scandalul vine într-un moment în care Putin, care se aşteaptă să câştige confortabil un nou mandat de şase ani la alegerile din martie, a dublat conservatorismul social, îndemnând familiile să aibă opt sau mai mulţi copii, şi după ce Curtea Supremă a Rusiei a decis că activiştii LGBT trebuie să fie desemnaţi drept "extremişti".

Nikolai Vasiliev, un rapper cunoscut sub numele de Vacio, care a venit la petrecere purtând doar o şosetă pentru a-şi acoperi penisul, a fost încarcerat de un tribunal din Moscova pentru 15 zile şi amendat cu 200.000 de ruble (2.182 de dolari) pentru propagandă a "relaţiilor sexuale netradiţionale".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: putin 

viewscnt
Articole similare