Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, pus pe gânduri de strategia de la Universitatea Craiova: „Mereu pleacă antrenorul, dar lucrurile nu se schimbă!” | EXCLUSIV

Panduru, pus pe gânduri de strategia de la Universitatea Craiova: „Mereu pleacă antrenorul, dar lucrurile nu se schimbă!” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova s-a despărţit de Ivaylo Petev, decizie care l-a luat prin surprindere pe expertul Orange Sport Basarab Panduru.

Basarab Panduru, mirat de plecarea lui Petev de la Universitatea Craiova

Fostul mate internaţional e de părere că formaţia din Bănie este în grafic pentru obţinerea locului 2, cel care asigură prezenţa în cupele europene. De altfel, strategia de a schimba antrenorul des la Craiova nu-l încântă pe Pandi, el fiind convins că problemele sunt altele la echipa lui Mihai Rotaru.

„Da, sunt surprins. Pentru că era acolo sus Petev, se bate pentrui locul 2, de ce e dat afară? Cupă? Acum un an-doi, antrenorul care a gândit altfel, cu Reghe sau cu cine a fost? Acum ceva timp a fost un antrenor care pierde Cupa, campionat. Vine un antrenor care joacă cu cea mai bună echipă în Cupă, în campionat şi le pierde pe amândouă.

De ce să-l dai afară? A făcut ce trebuie şi se poate să nu câştigi meciurile. Care e problema? Ce rezultate? Craiova e într-o situaţie excepţională de a câştiga locul al doilea. Oţelul poate elimina pe oricine. În campionat eşti unde eşti, nu? Te baţi pentru locul doi cu şanse mari să termini acolo.

Oţelul a bătut aproape pe toată lumea în deplasare. Face egal sau câştigă în deplasare. Asta cu aduc un antrenor, ok, dar tot aduci antrenori de câţiva ani, tot antrenorii pleacă mereu şi ce se întâmplă la Craiova?! Eu îţi spun realitatea. Eu nu zic că unul sau altul nu e de vină, dar de fiecare dată antrenorul pleacă şi lucrurile nu se schimbă, s-au schimbat lucrurile în bine?”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Adevăratul motiv pentru care Rotaru l-a dat afară pe Petev! Ce a făcut greşit bulgarul la Universitatea Craiova

„Primul «11» a fost modificat de la o etapă la alta. Dacă luăm echipele din play-off, Universitatea Craiova a făcut cele mai multe schimbări. Eşti obligat să faci unele modificări, mai ai jucători suspendaţi, dar la Craiova nu au existat aceste situaţii.

Aici poate fi interpretat în două feluri: vrei să schimbi ca să surprinzi adversarul sau eşti nesigur pe ceea ce faci. Acesta e adevărul, Craiova a avut cele mai multe schimbări.

Petev a avut şi multe dificultăţi în a cunoaşte jucătorii, campionatul. OK, poate că reuşeşti să-i cunoşti pe jucători într-o săptămână, dar caracteristicile campionatului, nu! Nu a înţeles foarte bine campionatul”, a declarat Emil Săndoi, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: basarab panduruuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare