Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Cosmescu au dat verdictul: penalty neacordat în Universitatea Craiova - Rapid | EXCLUSIV

Panduru şi Cosmescu au dat verdictul: penalty neacordat în Universitatea Craiova - Rapid | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Fază controversată în meciul Universitatea Craiova – Rapid! A fost sau nu penalty? Verdictul dat de Panduru şi Cosmescu

Rapid nu a reuşit să se impună pe terenul Universităţii Craiova (scor 1-1) şi i-a dat ocazia FCSB-ului să se depărteze la 12 puncte după penultima etapă a sezonului regulat.

Giuleştenii au cerut penalty pe finalul partidei când golgheterul Albion Rrahmani l-a servit pe Răzvan Oaidă în careul advers, mijlocaşul a şutat, iar imediat după a fost luat pe sus de Maldonado.

Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru a analizat faza şi au dat verdictul: ”E penalty!”. 

Bogdan Cosmescu: ”Aici se poate da penalty. Eu aş da. Pentru că la mijlocul terenului ai da galben. Mingea este încă în joc când el îl spulberă pe Oaidă. Eu zic că nu poţi să intri aşa, dacă intri de 10 ori aşa îi rupi piciorul.

Basarab Panduru: E foarte urâtă intrarea, de ce bagi alunecarea aia acolo? Asta e mai mult decât o intrare. E urâtă!”.

Video:

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

Bergodi a cerut lovitură de la 11m în meciul cu Craiova

”M-am uitat la fază, trebuie să ne spună ei care sunt argumentele pentru care nu au dat penalty. Să ne spună ei care sunt argumentele. Cine e la VAR! Nu e penalty asta? Atunci ne lăsăm de fotbal. Arbitrul e normal că nu vede tot. Dacă ăsta nu e penalty, atunci ne lăsăm. 

Bădescu, bine. Mă bucur pentru el. E un jucător bun. Nu e uşor să câştigăm aici cu Craiova pentru că e o echipă bună”, a declarat Bergodi după meci.

Bergodi a cerut lovitură de la 11m în meciul cu Craiova: ”Dacă ăsta nu e penalty, atunci ne lăsăm fotbal”

Afla mai multe despre: rapidpenaltybasarab pandurucraiova 

viewscnt
Articole similare