Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi MM, previziuni pentru 2024! Retrogradează Dinamo? Ce face România la EURO? "FCSB, campioană şi m-ar mira dacă nu ar câştiga" | EXCLUSIV

Panduru şi MM, previziuni pentru 2024! Retrogradează Dinamo? Ce face România la EURO? "FCSB, campioană şi m-ar mira dacă nu ar câştiga" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au lansat previziunile pentru 2024. Printre altele, cei doi consideră că FCSB va cuceri titlul în Superliga, Dinamo nu va retrograda şi naţionala României se va califica din grupa de la EURO 2024.

Basarab Panduru şi Mihai Stoica au analizat cum ar putea arăta anul 2024, în fotbal, şi au avut câteva concluzii atât în privinţa Superligii, cât şi a prezenţei României la EURO 2024. De asemenea, au comentat lupta la titlu din Premier League şi cine ar putea câştiga Balonul de Aur. 

Campioana Superligii

MM Stoica: FCSB

Panduru: FCSB şi m-ar mira dacă nu l-ar câştiga. Ai un lot bun, puncte. M-ar mira să nu-l câştige

Golgheterul Superligii

Panduru: Cred că o să fie Coman golgheterul campionatului, dacă joacă meci de meci, dar nici nu are cu cine. Cu Alex Pop, Nistor? Bate şi 11 metri, are şi fotbalul în care stă doar sus, cred că el este. Nu cred că poate Olaru, dacă tot îl lasă pe Coman să bată 11 metri. Mitriţă s-ar putea să facă ceva ori Chiţu. 

MM: Florinel Coman, n-am altă variantă. 

Transferul anului, cine va pleca din România pe cea mai mare sumă

Panduru: Olaru şi Coman, doar pe ei doi pe bani mai mulţi îi văd să plece. În vară amândoi ar putea pleca. Amândoi deodată, nu ştiu. Cred că şi FCSB trage să-l vândă pe Coman, pe Olaru cred că vrea să-l mai ţină. 

MM: La mine trece-l pe Olaru, nu pe Coman. Pune steluţă că nu vreau să fie vândut Coman (n.r. - râde). 

Retrogradează Dinamo?

MM Stoica: Nu! La Dinamo s-au făcut schimbări, am înţeles că era un serviciu de scouting ieşit din comun şi veneau jucători slabi. Sunt unii care predau cursuri, dar n-ai făcut scouting în viaţa ta. Am înţeles că vine director sportiv croat. Eu zic că se salvează Dinamo. Eu cred că Kopic, m-am uitat la CV-ul lui, nu e ceva ieşit din comun, dar a fost şeful academiei la Dinamo Zagreb, interimar apoi, e colos pentru Europa de Est. Eu cred că l-au adus bine. 

Panduru - La cum arată azi, retrogradează. Păi, să ţin cont că Dinamo scoate pe gură că-l vrea pe ăla, ăla, ăla, Djokovic, Ronaldo Deaconu. Dacă mergem că are bani şi dă 15.000 pe lună, atunci poate ajunge la baraj şi e imposibil să nu te salvezi la baraj. 

Ce face România la EURO? 

Panduru: Îţi trebuie trei puncte să treci de grupă? Cu trei ai şanse să te duci, că merge locul al treilea, cred că ieşim din grupe. Primul meci e cel mai important pentru noi şi cum gestionăm după. Trebuie să fim deştepţi. 

MM: Ar fi contraperformanţă să nu vii în primele trei din grupa asta. Zic că ne calificăm. 

Cel mai bun jucător român în 2024

Panduru: Depinde de unde pleacă Drăguşin. La el e toată treaba. Eu l-aş vrea la o echipă în trei fundaşi. Drăguşin sau Man. 

MM: Eu pe Coman îl văd. Pentru Drăguşin e o schimbare majoră dacă merge la club mare, m-am uitat atent la el la meciul cu Inter. Va fi complicat. Aţi văzut cum joacă Tottenham? Era cu doi mai puţini şi era cu doi fundaşi centrali la mijlocul terenului, joacă riscant echipa. O să fie o schimbare mare. 

Cine câştigă EURO?

Panduru: Franţa. Are un antrenor cu mare experienţă, jucători mai buni decât altă dată în faţă. Joacă sistemul ăla cu trei închizători, cu trei fundaşi centrali. 

MM: Merg pe Anglia, dar o văd favorită pe Franţa. Favorită mai clară decât Franţa, cum a fost şi la Campionatul Mondial, iar până la urmă...

Campioana Angliei

Panduru: Aici e sperietoarea City mereu. Nu credeam că poate face Klopp echipă din jucătorii ăştia. Are accidentaţi, dar are jucători sub o echipă campioană. Parcă tot City. 

MM: În Anglia nimeni nu joacă nimic constant, tocmai de aia cred că o să câştige City. Liverpool nu-mi place deloc, deşi câştigă meciuri. 

Câştigătoarea UCL?

MM: City, scurt. 

Panduru: Bayern sau PSG, cred că va fi o surpriză. 

Balonul de Aur

Panduru: Mbappe, dacă va câştiga EURO. 

MM: Bagă-l pe Kane aşa acolo, ca să avem variaţii. 

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab pandurupreviziuni sport 2024previziuni fotbal 2024 

viewscnt
Articole similare