Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Parcă e Gullit!” Panduru a descoperit noua senzaţie a fotbalului românesc: ”Aş vrea să îl mai văd!” | EXCLUSIV

”Parcă e Gullit!” Panduru a descoperit noua senzaţie a fotbalului românesc: ”Aş vrea să îl mai văd!” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Farul a dat peste cap toate calculele şi s-a impus pe terenul Rapidului, 2-1, în prima etapă din play-off. Deşi porneau cu şansa a doua în Giuleşti. ”marinarii” au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon şi au pes beţe în roate giuleştenior în cursa pentru titlu.

În minutul 90 al partidei, când Rapid alerga pentru egalare, Gică Hagi l-a trimis pe teren pe puştiul Alexandru Stoian în locul brazilianului Gustavo Martins.

La doar 16 ani, Stoian a bifat primele minute din acest sezon în faţa unui stadion plin, a ţinut bine de minge şi a fost remarcat de Basarab Panduru.

Basarab Panduru are mare încredere în puştiul lui Gică Hagi: ”Mi-a plăcut”

Invitat în studioul Orange Sport, Pandi a apreciat evoluţia puştiului din atacul campioanei României şi l-a asemănat datorită jocului, dar şi a frizurii, cu doi foşti fotbalişti de legendă: Ruud Gullit şi Gabriel Batistuta.

”Fii atent la Stoian. M-aş uita la el, văd nişte fiţe de jucător, îmi aduce aminte de jucătorii de pe vremuri, într-un fel de Ruud Gullit. Mi-a plăcut ce am văzut la el! Aş vrea să îl mai văd. Seamănă cu Batistuta”, a spus Panduru, la ”Minutul 91”.

Născut pe 15 decembrie 2007 la Madrid, Alexandru Stoian este dreptaci şi joacă la Farul din 2022. Acesta a adunat 13 meciuri şi a marcat patru goluri în tricoul naţionalei U16 a României.

Cota de piaţă a lui Alexandru Stoian este estimată de Transfermarkt la 100.000 de euro.

(foto: Alex Stoian la Turneul European de Elită 2024, într-un meci România U17 - Bulgaria U17)

Afla mai multe despre: basarab pandurusuperligăfarul constanţastoian,  

viewscnt
Articole similare