Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parior? Una dintre cele 4 tablete SAMSUNG Galaxy poate fi a ta!

Parior? Una dintre cele 4 tablete SAMSUNG Galaxy poate fi a ta!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Luna Noiembrie este luna câştigurilor pentru pasionaţii de pariuri sportive de la noi din ţară: comunitatea pariorilor din România, PariuriX.com, organizează „Jurnalul Săptămânii”, un concurs adresat tuturor persoanelor domiciliate în ţară care au împlinit vârsta de 18 ani.

Participanţii se vor întrece în cadrul unui concurs de predicţii împărţit pe 4 săptămâni pentru a pune mâna pe una dintre cele 4 tablete Samsung Galaxy Tab E T560. Şi mai mult decât atât, participarea este 100% gratuită şi nu presupune nici un fel de investiţie financiară din partea jucătorilor!

De asta ai nevoie pentru a te înscrie chiar astăzi în concurs:

1. Un cont activ pe site-ul PariuriX.com – Acest lucru presupune înregistrarea unui nume de utilizator şi publicarea cel puţin a unui mesaj pe forumul de discuţii sau a unui comentariu pe reţeaua de socializare internă. Utilizatorii deja înregistraţi nu trebuie să-şi deschidă un alt cont pentru a putea participa.

2. Să îţi deschizi un jurnal propriu în rubrica aferentă a forumului de discuţii, al cărui titlu să fie: „Jurnal pariuri sportive Nume de Utilizator”.

3. Confirmă participarea punând link-ul jurnalului nou deschis în pagina regulamentului de concurs: https://pariurix.com/discutii/regulament-concurs-jurnalul-saptamanii-57091.html.

Practic, nu ar trebui să ai nevoie de mai mult de două-trei minute pentru a te înscrie!

 

Cum funcţionează concursul – iată ce ai de făcut pentru a putea câştiga o tabletă Samsung Galaxy:

Jurnalul Săptămânii” se desfăşoară pe parcursul a 4 săptămâni, între 2 şi 30 Noiembrie, însă chiar dacă nu te-ai înscris de la început, ai la fel de multe şanse ca toţi ceilalţi să câştigi o tabletă, asta pentru că scorul se resetează şi toţi participanţii o iau de la început după fiecare săptămână competiţională.

Mecanismul de participare presupune publicarea unor pariuri individuale în cel puţin 5 din cele 7 zile ale fiecărui mini-concurs, cu cote cuprinse între 1.50 şi 2.50, la care participantul va adăuga şi o captură de ecran cu respectiva cotă extrasă de pe site-ul unuia dintre cei 5 sponsori ai concursului, şi anume:, Betano, Unibet, Betfair, Netbet, şi Sportingbet. Atenţie! Pariurile cu returnare de miză (parţială sau totală) nu vor fi acceptate. Pronosticurile trebuie postate cu cel puţin 6 ore înainte de începerea evenimentului vizat, iar partida cu pricina trebuie să se desfăşoare în aceeaşi zi în care este publicată predicţia.

La finalul fiecărui ciclu de 7 zile, participanţii trebuie să-şi calculeze şi să posteze bilanţul ponturilor jucate în cele 7 zile premergătoare în subiectul principal al concursului, luând în calcul o miză fixă de 10 unităţi pe fiecare pariu. Calcularea profitului fiecărui pariu în parte se face după formula: Cota * Miză – Miză.

Nu mai sta pe gânduri: este extrem de simplu să participi şi poţi avea numai de câştigat! Dovedeşte-ţi ţie şi lumii întregi că poţi fi un parior iscusit, măcar pentru o săptămână, şi pune mână pe o tabletă Samsung Galaxy! Asigură-te că citeşti cu atenţie regulamentul înainte de începe pentru a fi eligibil pentru câştigarea premiului.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: concurssamsung galaxypariuripublicitate 

viewscnt
Articole similare