Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul care-ţi umflă serios conturile! Cotă 2,40 la meciul Simonei Halep cu Naomi Osaka!

Pariul care-ţi umflă serios conturile! Cotă 2,40 la meciul Simonei Halep cu Naomi Osaka!

Ponturi pariuri

Comentarii

Liderul WTA va juca luni, după ora 08:00. Halep - Osaka va fi ultimul meci care se va juca pe Margaret Court Arena, în ziua a opta a turneului. Ceea ce înseamnă că cel mai devreme ar putea începe de la ora 08:00. Înaintea

De departe, cel mai bun pariu pe care îl putem juca la această confruntare pentru accederea în sferturile de finală ale Australian Open este că meciul va fi decis în trei seturi! Simona Halep este accidentată la gleznă şi evoluează cu dureri mari fiecare meci de la Melbourne. Mai mult de atât, meciul cu Lauren Davis a stors-o de energie, ceea ce înseamnă că nu va mai fi la fel de proaspătă, iar jocul ei de picioare va fi afectat. În aceste condiţii, Naomi Osaka ar putea să-i ia un set Simonei!

Ponturi pariuri: Simona Halep - Naomi Osaka 3 seturi @ 2,40

Osaka i-a luat un set Simonei in fiecare din cele două partide directe disputate de-a lungul timpului. Ce-i drept, Halep a câştigat ambele partide, ultima din ele disputate la Miami, tot pe suprafaţă dură. Dacă va trece de această confruntare cu Naomi Osaka, Simona Halep va întâlni, în sferturi, învingătoarea dintre Strycova şi Pliskova. În momentul de faţă, Simona Halep are o serie de zece victorii consecutive, câştigând tot ce se putea câştiga de la sfârşitul Turneul Campionelor şi până în prezent. 

 

Afla mai multe despre: haleptenispariuriosaka 

viewscnt
Articole similare