Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a ales Edi Iordănescu în locul lui Nicuşor Bancu. Înlocuire de ultimă oră în lotul naţionalei României

Pe cine a ales Edi Iordănescu în locul lui Nicuşor Bancu. Înlocuire de ultimă oră în lotul naţionalei României

Echipa națională

Comentarii

Nicuşor Bancu (31 de ani) s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru meciurile amicale ale naţionalei României de la finalul acestei luni.

Edi Iordănescu a ales înlocuitorul lui Nicuşor Bancu la echipa naţională

Selecţionerul Edi Iordănescu a decis, miercuri dimineaţă, 20 martie, să îl cheme la lotul naţional pe Raul Opruţ, fundaşul stânga legitimat la Hermannstadt, informează FRF.

Nicuşor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problemă medicală şi va rata cu siguranţă meciul cu Irlanda de Nord.

Cum şi şansele lui de a fi apt pentru partida din Spania, cu Columbia, sunt minime, staff-ul tehnic, după ce s-a consultat cu cel medical, a decis să apeleze la Opruţ.

Luna aceasta, tricolorii dispută primele meciuri de pregătire după ce a obţinut calificarea la Campionatul European – Germania 2024.

Echipa naţională va juca vineri, pe Arena Naţională, un meci amical cu Irlanda de Nord, iar marţi, 26 martie, va întâlni Columbia la Madrid.

Critici pentru Raul Opruţ. ”Nu a putut să joace un minut la ultima clasată din Belgia”

”Salutăm încă o reîntoarcere fabuloasă. El (n.r. Andres Dumitrescu), Raul Opruţ... Dumitrescu poţi să zici că este la Slavia Praga, dar măcar dacă îl împrumutau la Banik Ostrava (n.r. echipă din prima ligă cehă).

Să te întorci în România la echipa de la care ai plecat?! Raul Opruţ nu a putut să joace un minut la ultima clasată din Belgia”, declara Bogdan Cosmescu, în urmă cu ceva timp, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicusor bancuechipa nationalaromaniaraul oprut 

viewscnt
Articole similare