Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe FCSB o aşteaptă un meci infernal la Botoşani. După o noapte întreagă de ploi, dimineaţă s-a aşternut zăpada peste stadion

Pe FCSB o aşteaptă un meci infernal la Botoşani. După o noapte întreagă de ploi, dimineaţă s-a aşternut zăpada peste stadiongalerie foto

Superliga

Comentarii

S-a aşternut zăpada peste stadionul din Botoşani, acolo unde FCSB va disputa unul dintre cele mai importante meciuri ale sfârşitului de an. Echipa antrenată de Nicolae Dică se află la opt puncte în spatele CFR-ului şi are mare nevoie de victorie pentru a nu pierde locul secund în clasamnetul Ligii I, în favoarea Universităţii Craiova.

A plouat toată noaptea la Botoşani, iar spre dimineaţă suprafaţa de joc a fost acoperită de zăpadă. Cornel Şfaiţer a declarat pentru GSP.ro că se fac eforturi susţinute pentru ca suprafaţa de joc să fie practicabilă la ora jocului.

"Cam ninge la Botoşani. E zăpadă pe teren. Mobilizăm oamenii să putem asigura terenul. Va fi foarte greu. Din păcate nu va fi un teren extraordinar. Când am văzut prognoza meteo de la Botoşani ne-am dat seama că vor fi probleme.

A plouat toată noaptea, iar acum s-a transformat în zăpadă. O să fie impracticabil terenul. Se dă zăpada de pe gazon. Sunt oameni de dimineaţă care lucrează la gazon. Din păcate o să fie proastă suprafaţa de joc", a zis Cornel Şfaiţer pentru GSP.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1fcsb,  

viewscnt
Articole similare