Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericolul vine din Cehia! Plzen nu a pierdut niciun meci de la înfrângerea 4-1 cu FCSB din Champions League

Pericolul vine din Cehia! Plzen nu a pierdut niciun meci de la înfrângerea 4-1 cu FCSB din Champions League

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB şi Plzen au evoluat diferit de la meciul retur al turului 3 din Ligă. Roş-albaştrii au cheltuit milioane de euro, dar nu confirmă în campionat. Plzen în schimb, nu a mai cumpărat nimic şi merge ceas.

2 august 2017. În Cehia s-a jucat Plzen - FCSB 1-4. De atunci cele două au avut traiectorii diferite.  FCSB a câştigat doar două dintre cele 7 meciuri jucate şi e pe patru în  Liga I. Plzen în schimb nu a pierdut deloc -are 6 victorii şi un egal şi e lider detaşat în Cehia.

Paradoxul este că în ciuda parcursului nesatisfăcător, FCSB a investit mult de când a jucat cu Plzen, în schimb cehii care au evoluat excelent nu au mai adus pe nimeni. 6 jucători noi are FCSB pe lista UEFA, în valoare totală de 5,1 milioane de euro. 

"Sunt sigur că împreună cu colegii mei vom putea lua toate cele trei puncte mâine. Ştim foarte bine că toate echipele sunt valoroase, noi ne dorim să ajungem în primăvara europeană pentru că ştiu că putem acest lucru. Dacă respectăm strategia antrenorului, nu cred că avem cum să nu reuşim să câştigăm. Ne dorim cât mai mulţi fani, pentru că putem face o figură frumoasă cu ajutorul lor”, a spus Nedelcu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: viktoria plzensteauafcsbtelekomsporteuropa leaguestatisticameciuri 

viewscnt
Articole similare