Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia Capitalei a emis un comunicat, după accidentul în care a fost implicată maşina lui Gigi Becali

Poliţia Capitalei a emis un comunicat, după accidentul în care a fost implicată maşina lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Maşina lui Gigi Becali a avut parte de un nou eveniment în trafic. Duminică dimineaţa, Rolls-Royce-ul finanţatorului FCSB a fost surprins ieşit de pe carosabil, în câmp.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti.

La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Ce a spus Gigi Becali

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ.

Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ.

Maşina? Doar roţile (n.r - sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta”, a explicat Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare