Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Popa, supărat foc pe elevii săi: ”Jucătorii manifestă o indolenţă crasă. Nu au mai vrut să intre în cantonament. Să ne lăsăm!”

Popa, supărat foc pe elevii săi: ”Jucătorii manifestă o indolenţă crasă. Nu au mai vrut să intre în cantonament. Să ne lăsăm!”

Cupa României

Comentarii

Ionuţ Popa a fost extrem de supărat după înfrângerea cu FCSB, scor 0-3, în optimile Cupei României. Antrenorul bănăţenilor n-a mai avut puterea să comenteze în stilul său caracteristic, fiind mâhnit de atitudinea elevilor săi.

”Am avut jucători eliminaţi la Bucureşti, jucători eliminaţi şi aici. Am avut doi jucători accidentaţi. Se apropie luna cadourilor, iar noi de la Poli suntem mai generoşi. Determinarea face diferenţa în fotbalul românesc. Au avut acel gol creat de noi, la acea pasă cu capul dată de noi. Au avut penalty. N-am avut atitudine! Am discutat cu ei problema asta înainte de meci, dar ei sunt preocupaţi de alte lucruri! Trebuie să respectăm fotbalul, dacă nu să ne lăsam! Suntem o echipă mică. De data asta nu mai merge să spui ceva, pentru că am cerut una şi am primit alta. Sunt foarte supărat pe ei. Doman n-a mai dat mingea nimănui... Sunt probleme care trebuie discutate rapid cu conducerea clubului. Cu Gaz Metan nu avem nicio şansă dacă jucăm aşa. Jucătorii noştri manifestă o indolenţă crasă. Jucătorii m-au anunţat că nu mai vor să intre în cantonament din cauza problemelor financiare”, a declarat Ionuţ Popa la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut popatimisoarafcsbsteauacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare