Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Slavisa Djukanovic, component al naţionalei Serbiei la europenele din 2014 şi 2016 a suferit un infract pe teren!

Portarul Slavisa Djukanovic, component al naţionalei Serbiei la europenele din 2014 şi 2016 a suferit un infract pe teren!

Handbal

Comentarii

Portarul echipei franceze Pays d’Aix Universite Club Handball (PAUC), Slavisa Djukanovici, se află în comă, la un spital din Marseille, după ce a suferit un infarct la antrenamentul de luni. Handbalistul are 38 de ani.

Slavisa Djukanovici a suferit infarctul în timpul antrenamentului de luni seară, potrivit relatărilor presei locale, fiind transportat de urgenţă la spital, în Marseille. El se află în comă, iar clubul Pays d’Aix a făcut apel, marţi seară, către suporteri şi mass-media să nu contacteze familia, cerând respectarea intimităţii. ”Fight with Misa”, se arată în încheierea mesajului echipei.

Slavisa Djukanovici a apărat şi poarta naţionalei Serbiei, cu care a participat la Campionatele Europene din 2014 şi 2016.

În Franţa evoluează de 15 ani, din care 10 i-a petrecut la echipa Saint Raphael, acolo unde în prezent joacă şi internaţionalii tricolori Mihai Popescu şi Alexandru Şimicu, iar antrenor secund este Rareş Fortuneanu.

Cluburile şi fanii şi Franţa au transmis numeroase mesaje de încurajare pentru portarul de la Pays d’Aix.

Afla mai multe despre: handbalinfarctserbiaslavisa djukanovic 

viewscnt
Articole similare