Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poziţia oficială a "câinilor" I Dan Nistor a primit interzis de la Dinamo: "Nu ne interesează transferul lui!"

Poziţia oficială a "câinilor" I Dan Nistor a primit interzis de la Dinamo: "Nu ne interesează transferul lui!"

Dinamo București

Comentarii

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare nu este interesat de serviciile lui Dan Nistor, actualmente la CFR Cluj.

"Dan Nistor nu ne interesează, aceasta este poziţia oficială a clubului", a declarat Dănciulescu, după ce mijlocaşul Sergiu Hanca a spus că Dinamo ar avea nevoie de Nistor.
 
Sergiu Hanca crede că echipa sa ar avea nevoie de jucători precum Antun Palici şi Dan Nistor: "Eu cred că avem un lot bun şi putem ajunge acolo. Cât despre întăriri, să stabilească staful tehnic dacă avem nevoie. Palici este un jucător bun, a fost exponenţial pentru noi anul trecut şi sunt sigur că dacă va veni s-ar integra foarte bine, pentru că cunoaşte echipa. De Nistor am avea nevoie, ştim foarte bine cum a mers echipa cu el. Dar conducerea se ocupă de acest lucru. Monroy e un jucător foarte bun, agresiv, cred că, pregătit bine, ne va ajuta foarte mult”.
 
Nistor a fost transferat de la Dinamo la CFR Cluj la începutul acestui sezon, la schimb cu el fiind adus la dinamovişti portughezul Filipe Guterres Nascimento.

Afla mai multe despre: sergiu hancadan nistordinamocfr clujtransferinteres 

viewscnt
Articole similare