Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţul luxului! Cum a ajuns în atenţia poliţiei accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Preţul luxului! Cum a ajuns în atenţia poliţiei accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Diverse

Comentarii

Accidentul în care a fost implicat Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a ajuns în atenţia poliţiei într-un mod inedit. Condus de Becali, bolidul său de lux - un Rolls-Royce - a fost implicat într-un accident destul de grav duminică, 12 noiembrie, în jurul orei prânzului pe şoşeaua de centură a Capitalei.

Gigi Becali a intrat cu maşina într-un şanţ de pe şoseaua de centură a Bucureştiului, duminică, după ce a evitat un participant la trafic care se angajase într-o depăşire în acelaşi timp cu el. Pentru a evita coliziunea, omul de afaceri din Pipera a preferat să intre cu maşina în şanţ.

Modul inedit în care a ajuns accidentul făcut de Gigi Becali în atenţia poliţiei

Deşi iniţial a anunţat că nu el a condusl bolidul Rolls-Royce în momentul accidentului, Gigi Becali a ajuns la un spital privat din Capitală cu contuzii la coaste şi, mai târziu, la poliţia din Pantelimon pentru declaraţii şi pentru a fi supus unui drugtest şi unui alcooltest.

Potrivit site-ului ştirileprotv.ro, accidentul în care a fost implicat Gigi Becali a ajuns în atenţia poliţiei într-un mod inedit. Maşina de lux al omului de afaceri din Pipera, dotată cu sistem de avertizare în caz de accident, a apelat singură la 112, însă poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au găsit şofeul la locul accidentului.

Mai târziu, Becali a ajuns la spital cu contuzii la coaste şi, mai apoi, la poliţia din Pantelimon pentru declaraţii despre accident. Gigi Becali a spus că şoferul pe care l-a evitat în momentul în care a tras stânga de volan şi a intrat în şanţ nu a oprit în momentul în care a văzut maşina ca a ajuns în şanţul de pe Centura Bucureşti.

După acest eveniment, maşina de sute de mii de euro va avea nevoie de reparaţii serioase.

Ce a spus Gigi Becali despre accident, după ce a dat declaraţii la poliţie

Gigi Becali a stat de vorbă cu presa despre accident după ce a dat declaraţii la poliţie: ”Păi, le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el. Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit.

Îl îndrum, pe cel care a făcut asta, vede acum la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali accidentgigi becali masina accidentgigi becali 112 masinagigi becali rolls royce 112gigi becali politiegigi becali accident rolls roycegigi becali 

viewscnt
Articole similare