Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a antrenorului dorit de Rapid: ”M-a sunat. Am văzut meciul cu Universitatea Craiova”

Prima reacţie a antrenorului dorit de Rapid: ”M-a sunat. Am văzut meciul cu Universitatea Craiova”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut şi duelul cu Universitatea Craiova, iar conducerea grupării giuleştene este în căutarea unui nou antrenor pentru sezonul viitor.

Rapid a pierdut, pe teren propriu, în faţa Universităţii Craova, scor 1-2, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii României.

Pentru olteni au marcat Andrei Ivan (30) şi Alex Creţu (90+6), în timp ce pentru giuleşteni a punctat Borisav Burmaz (77). 

Au început şi tensiunle în Giuleşti. Imediat după meci, au apărut şi primele informaţii cu privire la cine ar putea fi noul antrenor al Rapidului pentru sezonul următor.

Unul dintre cele mai vehiculate nume este şi cel al lui Tony Conceicao, iar portughezul a avut prima reacţie cu privire la această posibilitate de a reveni ca antrenor în România.

”M-a sunat un prieten din România să-mi spună că se discută despre mine la Rapid. Eu nu ştiu nimic. Ştiţi bine că îmi place România. Am văzut meciul de aseară cu Universitatea Craiova.

Rapid are nişte suporteri fantastici. Eu aştept o ofertă concretă. Dacă este o ofertă concretă, vorbim. În momentul ăsta am alte variante, care aştept să se concretizeze la jumătatea lunii mai”, a declarat Conceicao, potrivit Fanatik.

Tony Conceicao a pregătit-o în trei mandate pe CFR Cluj şi mai are cinci meciuri petrecute pe banca Astrei, în 2012. Ultima sa experienţă ca tehnician a fost la conducerea naţionalei Camerunului (2019-2022).

În vârstă de 62 de ani, antrenorul portughez are trei trofee în palmares, toate cu CFR: două Cupe ale României (2009, 2016) şi o Supercupă a României (2010).

Afla mai multe despre: rapidtony conceicaosuperliga 

viewscnt
Articole similare