Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Guardiola după ce a cucerit Europa şi cu Manchester City: ”Era scris în stele. Suntem la 13 trofee de Real Madrid”

Prima reacţie a lui Guardiola după ce a cucerit Europa şi cu Manchester City: ”Era scris în stele. Suntem la 13 trofee de Real Madrid”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Manchester City, Pep Guardiola (52 de ani), a tras concluziile după ce a cucerit Champions League şi alături de ”cetăţeni”, aducându-le primul astfel de trofeu din istoria clubului înfiinţat în anul 1880, după finala cu italienii de la Inter Milano.

Manchester City a câştigat Champions League! ”Cetăţenii” au învins-o pe Inter Milano, scor 1-0, la capătul unui meci trăit în cele mai intense moduri.

Unicul gol al finalei disputate pe Stadionul Olimpic din Istanbul a fost marcat de Rodri, în minutul 68.

Pentru Manchester City, sezonul 2022-2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Champions League. Este primul triumf al ”cetăţenilor” în competiţia ”stelelor”.

Pep Guardiola este antrenorul momentului în fotbalul european şi mondial. A câştigat a treia oară Champions League în cariera de antrenor şi a reuşit a doua ”triplă” istorică, după cea de la Barcelona, în 2009, un record.

Prima reacţie a lui Guardiola după ce a cucerit Europa şi cu Manchester City: ”Era scris în stele. Suntem la 13 trofee de Real”

La finalul meciului, managerul catalan a fost în culmea fericirii şi a ridicat şi el ”urecheata”, după ce au făcut-o în prealabil şi elevii săi.

Guardiola a oferit şi prima sa reacţie după Liga câştigată. S-a bucurat pentru succesul obţinut şi a vorbit despre mai multe subiecte.

"Aceste competiţii sunt ca o monedă... până la urmă am fi putut să egalăm şi să mergem la prelungiri şi să pierdem, dar şi să câştigăm mai confortabil dacă Foden ar fi făcut 2-0.

Era scris în stele, astăzi a fost rândul nostru. Am făcut ceva unic şi mă bucur, când am plecat de la favorite înainte de a face dezastre.

Răzbunare? Ce se schimbă? Devin mai înţelept? Mă fac mai bine? Dacă Ederson nu salvează acea minge? Sunt din nou urât. Asta e. N

Nu este vorba să câştig Liga Campionilor, e pe cale să fie mereu acolo. Nu vrem să câştigăm Liga Campionilor şi apoi să dispărem. Vrem să fim acolo 7-8 ani. Şi apoi odată ce o câştigi.

Nu am fost la cel mai bun nivel al nostru. După Cupa Mondială, echipa a crescut şi noi am fost acolo. Nu a fost cea mai bună performanţă a noastră.

A câştiga cu Barca este special, dar la Manchester City m-au tratat ca pe un fiu. Munca este deja făcută. Am câştigat totul.

Nu lăsaţi Real Madrid să devină prea încrezător, suntem la 13 trofee distanţă, mergem pentru ei.

Nu am energie să mă gândesc la sezonul viitor, este imposibil. Avem nevoie de o pauză, e prea lungă. Jucătorii noştri au meciuri internaţionale acum.

UEFA şi FIFA, gândiţi-vă. Premier League s-a încheiat acum două-trei săptămâni, acum oamenii trebuie să joace din nou. E prea mult. Vom începe de la zero sezonul viitor.

Vom sărbători la hotel cu familia şi prietenii. Luni este parada la Manchester. Cu această competiţie, înălţimile au fost foarte grele”, a declarat Guardiola, conform Marca, după finala câştigată.

Afla mai multe despre: pep guardiolachampions leaguemanchester city 

viewscnt
Articole similare