Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea senzaţională în finala Australian Open: ”Sunt mândră de ce am realizat”

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea senzaţională în finala Australian Open: ”Sunt mândră de ce am realizat”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit o calificare fenomenală în finala de la Australia Open după ce a trecut cu 6-3, 4-6, 9-7 de Kerber. Liderul WTA o va înfrunta acum pe Caroline Woznizcki şi spune că va da totul să câştige.

Simona Halep a reuşit pentru prima dată în carieră să se califice în finala Australian Open, după un meci senzaţional cu Angelique Kerber. Numărul 1 mondial s-a impus cu 6-3, 4-6, 9-7 la capătul unui meci cu multe răsturnări de situaţie. La final, publicul a aplaudat-o în picioare.

Halep spune că este o calificare emoţionantă pentru ea, mai ales că s-a accidentat la gleznă încă din primul meci. Dar promite că va fi mult mai curajoasă faţă de ceea ce a arătat ultima dată când a jucat într-o finală de Grand Slam, în 2017, la Roland Garros, când a fost învinsă de Ostapenko.

”A fost un meci foarte greu. Sunt foarte emoţionată. Ştiam că va fi complicat. Am văzut că loveşte din toate poziţiie, se deplasează... Mă bucur foarte mult că am câştigat. Este al doilea meci foarte lung. Nu este uşor să joci două astfel de meciuri. Mulţumesc publicului, care m-a ajutat.

În acest meci am fost prima care a avut două mingi de meci. Le-am ratat. Am zis că dacă ea a revenit, pot şi eu. Am avut acea accidentare la gleznă, dar am luptat. Cu siguranţă mă voi odihni după turneu.



Încerc să fiu foarte calmă, dar astăzi a fost ca un rollercoaster, sus şi jos. N-am renunţat nici măcar la o minge. Am făcut-o foarte bine şi sunt foarte mândră de mine.

O respect mult pe Caroline. Ştiu că va fi un meci ca acesta, va trebui să alerg foarte mult. Atunci când am pierdut finala la Roland Garros am zis că o dau totul dacă o să mă mai aflu într-o astfel de situaţie. Voi fi mai curajoasă.

M-am bătut până la final pentru fiecare minge. Sper să fiu mai relaxată, sunt mai experimentată, am mai jucat finale. Sper să fiu sâmbătă gata de finală”, a declarat Simona Halep.

AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE FINALĂ!

Afla mai multe despre: simona halepcaroline wozniackiaustralian open 

viewscnt
Articole similare