Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele măsuri luate după decesul atletului ugandez Benjamin Kiplagat

Primele măsuri luate după decesul atletului ugandez Benjamin Kiplagat

Alte sporturi

Comentarii

Cei doi bărbaţi suspectaţi de uciderea sportivului ugandez Benjamin Kiplagat săptămâna trecută, în Kenya, au fost plasaţi în detenţie, marţi, pentru 21 de zile.

Cei doi suspecţi sunt în vârstă de 25 şi respectiv 30 de ani.

Luni, poliţia kenyană a anunţat arestarea celor doi bărbaţi, descrişi drept "infractori cunoscuţi care terorizau populaţia", în apropiere de Eldoret, unde corpul lui Kiplagat, înjunghiat la gât, a fost găsit într-o maşină, sâmbătă seara.

Deşi motivul crimei rămâne necunoscut, poliţia a declarat că victima, care călătorea într-o maşină, a fost "atacată" de cei doi bărbaţi aflaţi pe o motocicletă.

În oraşul Eldoret, din Valea Riftului, mulţi atleţi de fond şi semifond vin să se antreneze pentru a profita de altitudine.

Kiplagat, născut în Kenya şi în vârstă de 34 de ani, a reprezentat Uganda în proba de 3.000 de metri obstacole la mai multe Jocuri Olimpice şi campionate mondiale. În cei 18 ani de carieră, Kiplagat s-a remarcat la categoriile de tineret, câştigând în special medalia de argint în proba de 3.000 de metri obstacole la campionatele mondiale de juniori din 2008.

Medaliat cu bronz la campionatele africane din 2012, el a fost prezent la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012 şi a participat, de asemenea, la Jocurile de la Rio de Janeiro patru ani mai târziu.

Afla mai multe despre: benjamin kiplagatatletism 

viewscnt
Articole similare