Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Dică. S-a accidentat şi Budescu: ”I s-a umflat genunchiul!” Situaţia jucătorilor cu probleme medicale

Probleme mari pentru Dică. S-a accidentat şi Budescu: ”I s-a umflat genunchiul!” Situaţia jucătorilor cu probleme medicale

Superliga

Comentarii

FCSB a încheiat cu o înfrângere cantonamentul din Turcia - 1-2 cu Olimpik Doneţk, singurul amical susţinut de jucătorii lui Dică în această perioadă. Nicolae Dică este însă îngrijorat de problemele medicale pe care le au mai mulţi jucători.

FCSB a încheiat primul cantonament din această iarnă, dar Nicolae Dică are serioase probleme de lot. Florinel Coman s-a accidentat la meciul cu Olimpik Doneţk (n.r. are entorsă), dar sunt şi alţi jucători importanţo care au probleme medicale. Nicolae Dică a vorbit despre fiecare în parte.

La capitolul veşti bune i-a punctat pe Benzar şi Planic, care au jucat în amicalul cu Olimpik. De asemenea, Pintilii va fi apt pentru al doilea cantonament din această iarnă. Însă Budescu, Teixeira, Bălaşa şi Tănase au probleme medicale:

”Mă bucur că Benzar a revenit astăzi. Bogdan Planic, la fel, l-am introdus în partea a doua. Din păcate, avem probleme cu Budescu. I s-a umflat genunchiul acum două zile. El a mai avut aceste probleme. Pintilii va reveni în cantonamentul din Spania. Tănase a avut unele probleme, nu am putut să-l folosesc astăzi, dar sper să fie 100% în Spania. Teixeira a făcut o tendinită acum trei zile şi n-am putut să-l folosesc astăzi. Bălaşa, la el accidentarea este mai veche. Nu ştiu dacă o să se poată pregăti în Spania 100% cu echipa. El va face mâine un RMN”, a declarat Nicolae Dică.
 

Afla mai multe despre: fcsbliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare