Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcaş: "Echipa naţională nu se refuză! Toţi spun la fel. Depinde câţi bani oferi" | Ce îi transmite lui Contra

Puşcaş: "Echipa naţională nu se refuză! Toţi spun la fel. Depinde câţi bani oferi" | Ce îi transmite lui Contra

Fotbal intern

Comentarii

Marcel Puşcaş vrea o listă cu antrenori români candidaţi pentru banca tehnică a echipei naţionale. Contra este unul dintre ei. Oficalul FRF îi dă un sfat înainte de orice discuţie oficială legată de preluarea "tricolorilor".

"Contra este un antrenor tânăr, un antrenor bun, plin de elan, a demonstrat sezonul trecut. Părea tensionat în conferinţa de presă. Nu trebuie să fie tensionat pentru că nu are motive, el are oricum un loc sigur. Dacă va fi la echipa natională, va avea o mare responsabilitate. Dar, a spus, în schimb, un singur lucru foarte important, după părerea mea: depinde de condiţii.
 
La condiţiile astea la care se referă Contra sau oricare alt antrenor selectioner care ar fi în vizorul unei federaţii, trebuie să fie stabilite inainte de toate de federaţie şi nu de antrenorul în sine. Şi atunci, profilul antrenorului, dorinţele sale sau posibilitatile instituţiei care îl angajează trebuie să se pupe cu ceea ce doreşte noul selectioner. Îmi place sintagma "echipa nationala nu se refuză" toţi spun la fel, depinde de caţi bani îmi dai, adaug eu", a declarat Marcel Puşcaş la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marcel puscascosmin contranationalapreluaresfatlista 

viewscnt
Articole similare