Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pustai anunţă revoluţia la Mediaş, după o nouă înfrângere a Gazului: ”Vor pleca şapte jucători, sper să prindem barajul”

Pustai anunţă revoluţia la Mediaş, după o nouă înfrângere a Gazului: ”Vor pleca şapte jucători, sper să prindem barajul”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Cristi Pustai s-a declarat dezamăgit de modul în care Gaz Metan Mediaş a evoluat în meciul cu CSM Iaşi şi anunţă schimbări masive la echipă.

”Nu se leagă multe lucruri la noi. Forma sportivă lasă de dorit, iar dacă facem schimbări nu mai avem aceeaşi constanţă în joc. Avem o criză prelungită, e dureros să pierzi două meciuri consecutive pe teren propriu.

Trebuie să ne adunăm, aşteptăm să vină iarna ca să reziliem anumite contracte. Unii jucători au venit doar ca să facă act de prezenţă. Ne va aştepta o luptă dură în play-out, iar obiectivul nostru este prinderea unui loc de baraj.

Spectatorii îmi pot cere demisia, e dreptul lor, dar nu ei m-au numit în funcţie şi nici ei nu vor fi cei care mă vor da afară. Din păcate, ei uită ce s-a întâmplat la echipă, că au plecat jucători, că n-am adus jucători care să acopere pierderile.

Reziliem contractele la şapte jucători şi vom aduce patru fotbalişti. Dar asta în iarnă, până atunci vom juca fix cu ce avem”, a spus Cristi Pustai, după înfrângerea cu CSM Iaşi.

Afla mai multe despre: pustaimediascsm iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare