Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putea Harlem Gnohere să joace pentru naţionala României!? ”Am fost aproape să fiu selecţionat”

Putea Harlem Gnohere să joace pentru naţionala României!? ”Am fost aproape să fiu selecţionat”

Fotbal

Comentarii

Harlem Gnohere, ajuns la 33 de ani, îşi aduce aminte cu drag de cei cinci ani petrecuţi în România. Retrogradat cu Mouscron, ”Bizonul” a făcut câteva dezvăluiri despre perioada petrecută la Bucureşti.

Jucător la DInamo şi FCSB pentru cinci ani, Harlem Gnohere a petrecut o bună perioadă din cariera sa la Bucureşti. Golgheter al ambelor echipe, prestaţiile acestuia i-au încântat, pe rând, pe fanii ”câinilor” şi ai ”roş-albaştrilor”.

Gnohere a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015 şi s-a impus rapid în echipa dinamovistă. Fizicul său impresionant îi asigura un avantaj în faţa fundaşilor adverşi, pe care îi domina cu uşurinţă la orice duel. După un an şi jumătate cu ”câinii”, ”Bizonul” a cauzat indignarea suporterilor dinamovişti, mutându-se la marea rivală, FCSB.

La echipa lui Becali, Gnohere a petrecut trei sezoane şi jumătate, fiind desemnat golgheterul Ligii 1 într-unul dintre acestea. În 2020, francezul a plecat definitiv de la Bucureşti, pentru a semna cu Mouscron, în Belgia, echipă cu care tocmai a retrogradat.

Putea Harlem Gnohere să joace pentru naţionala României!?

Într-un interviu acordat pentru onzemondial.com, Gnohere a discutat cu plăcere despre perioada petrecută în România, unde a afirmat că a fost primit cu braţele deschise, precum ar fi fost un local. În plus, acesta a dezvăluit că a fost aproape de a reprezenta selecţionata noastră, lucru ce i-ar fi făcut o imensă plăcere.

”Am jucat cinci ani în România. Am jucat la cele mai mari cluburi din România, am fost chiar aproape să fiu selecţionat pentru naţionala României. Nu am luat cetăţenia, dar selecţionerul de atunci mi-a spus că pot fi eligibil. Mi-a încălzit inima, voiam să joc pentru România.

Când vezi că ţara în care eşti se gândeşte la tine pentru echipa naţională, este extraordinar. Sincer, da, am vrut să joc pentru naţionala României. Când eşti primit undeva cum am fost eu... Când ieşeam în oraş cu soţia şi copiii, eram primiţi ca şi cum am fi fost români", a dezvăluit Gnohere.

În 59 de partide la Dinamo, francezul a reuşit să puncteze de 24 de ori şi să ofere opt pase decisive. La FCSB, Gnohere a marcat de 51 de ori şi a creat încă şase goluri, în 115 partide.

Afla mai multe despre: harlem gnohereechipa naţională 

viewscnt
Articole similare