Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răbufnire în miez de noapte! Daniel Niculae: ”Clovnul a evadat! Opriţi clovnul!”. Mesaj pentru Marius Şumudică?

Răbufnire în miez de noapte! Daniel Niculae: ”Clovnul a evadat! Opriţi clovnul!”. Mesaj pentru Marius Şumudică?galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mesaj controversat în miez de noapte al preşedintelui de la Rapid, Daniel Niculae.

Coincidenţă sau nu, la scurt timp după ce Marius Şumudică l-a atacat din nou public pe Daniel Niculae, oficialul giuleştean a postat un mesaj pe reţelele sociale, ce pare a-l avea drept ţintă pe fostul antrenor de la Al-Raed.

Daniel Niculae, atac frontal la Marius Şumudică?

Marius Şumudică s-ar fi plâns de faptul că ar fi fost sunat de către Daniel Niculae, recent, doar de formă, deoarece conducerea Rapidului era deja înţeleasă cu antrenorul italian Cristiano Bergodi.

De asemenea, fostul campion cu Astra a reamintit un episod din perioada în care antrena formaţia giurgiuveană, iar Daniel Niculae încă era jucător activ, în care preşedintele de acum al Rapidului ar fi savurat câteva carafe de vine înaintea unui meci.

La scurt timp după discursul lui Marius Şumudică, Daniel Niculae a postat pe conturile personale de Facebook şi Instagram o fotografie cu un clovn, având un mesaj cel puţin curios.

Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriţi clovnul!”, a fost mesajul lui Daniel Niculae.

În urmă cu câteva zile, înainte ca Bergodi să fie instalat principal, Daniel Niculae l-a sunat pe Marius Şumudică pentru a şterge ultima urmă de ranchiună existentă între cei doi.

Când părea că lucrurile se vor îndrepta către normalitate, conflictul a escaladat din nou, iar acum pare mai contondent ca niciodată.

Afla mai multe despre: marius sumudicadaniel niculae 

viewscnt
Articole similare