Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi aplaudă prima măsură luată de Contra la naţională: "Cea mai bună soluţie în acest moment"

Rădoi aplaudă prima măsură luată de Contra la naţională: "Cea mai bună soluţie în acest moment"

Echipa națională

Comentarii

Foştii colegi de naţională ai lui Contra promit că vor avea răbdare cu noul selecţioner. Rădoi are încredere totală în cel mai tânăr antrenor al naţionalei din ultimii 16 ani.

Naţionala a dezamăgit în aceste preliminarii nu numai prin rezultate, dar şi prin jocul prestat şi prin atitudinea arătată de jucători. O dată cu venirea lui Contra, cel puţin ultimele două probleme vor fi rezolvate, e de părere Rădoi. Toate echipele antrenate de Contra în trecut au impresionat la capitolul răutate. Ultimul exemplu e Dinamo. Cu el pe bancă, trupa din Ştefan cel Mare şi-a salvat sezonul trecut cu o calificare nesperată în play-off.

"Important va fi ca în jocul echipei naţionale să se vadă o schimbare la nivel de joc şi apoi să cerem rezultate pe viitor", a declarat Rădoi.

Prima măsură luată de Contra la naţională a fost readucerea lui Lobonţ. Goalkeeperul în vârstă de 39 de ani debuta sub tricolor în 1998, când actualul căpitan al României, Vlad Chiricheş, avea doar 9 ani.

"Era cea mai bună soluţie în acest moment. Este un jucător care ştie ce înseamnă tricoul naţionalei. Este jucător la o echipă importantă şi a început cursurile de antrenor de câţiva ani", e de părere Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoicontranationalaselectionerlobont 

viewscnt
Articole similare