Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, ”de acum, la trecut”. Antrenorul lui Genoa, reacţie categorică după transferul românului: ”I-am urat succes”

Radu Drăguşin, ”de acum, la trecut”. Antrenorul lui Genoa, reacţie categorică după transferul românului: ”I-am urat succes”

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a făcut în această iarnă trecerea de la Genoa la Tottenham, iar fostul său antrenor, Alberto Gilardino (41 de ani), a comentat transferul record al românului.

Radu Drăguşin a părăsit-o pe Genoa şi s-a transferat la Tottenham Hotspur. Trupa din Premier League a plătit până la 30 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Fundaşul central, noul cel mai scump jucător român din istorie, a avut un mesaj superb de despărţire pentru fanii ”Grifonului genovez”.

Gilardino l-a ”uitat” deja pe Drăguşin: "L-am salutat şi i-am urat succes”

Alberto Gilardino a vorbit şi el despre deja fostul său elev, pe care l-a avut sub comandă atât în Serie B, cât şi în Serie A.

Radu Drăguşin a jucat la Genoa timp de un sezon şi jumătate (iulie 2022 - ianuarie 2024), mai întâi sub formă de împrumut de la Juventus, care l-a cedat apoi definitiv la genovezi cu 9,7 milioane de euro.

Drăguşin a jucat 62 de meciuri pentru Genoa, reuşind un gol şi o pase decisivă.

"L-am salutat şi i-am urat succes. Despre Radu, de acum, vorbim la trecut. Gândurile se îndreaptă acum către Bani, De Winter, Vasquez, Vogliacco şi Matturro. Vreau să încerc să-i dezvolt mai mult pe aceşti jucători şi din partea lor trebuie să existe această dorinţă. 

Pentru că ştacheta a fost ridicată şi va fi ridicată în a doua parte a sezonului. Echipele se vor întări şi trebuie să mă gândesc la prezent. Echipa vrea să uimească şi să joace şi mai ales în faţa fanilor noştri trebuie să facem un joc foarte bun”, a declarat Gilardino, despre Drăguşin.

Alberto Gilardino o pregăteşte pe Genoa din data de 6 decembrie 2022, la conducerea căreia a stat până acum 46 de meciuri.

Afla mai multe despre: alberto gilardinoradu dragusinserie agenoatottenham 

viewscnt
Articole similare