Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, în Superliga României? Anunţul făcut chiar de el: ”Eu mereu spun asta”

Radu Drăguşin, în Superliga României? Anunţul făcut chiar de el: ”Eu mereu spun asta”

Superliga

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) traversează cea mai bună perioadă a carierei şi a dezvăluit că există posibilitatea de a evolua, la un moment dat, şi în campionatul României.

Radu Drăguşin a avut un an 2023 de excepţie, atât la Genoa, cât şi la naţionala României, cu care va fi prezent şi la EURO 2024.

Iar evoluţiile sale constante şi consistente l-au transformat într-unul dintre cei mai curtaţi fundaşi centrali din Europa.

”Premier League este un campionat în care mi-ar plăcea să joc. Acolo îmi doream de mic”

Pe urmele sale stau la pândă cluburi uriaşe din fotbalul occidental, precum Real Madrid, Barcelona, Tottenham, Newcastle şi AC Milan pentru a-l transfera.

Dar fundaşul central în vârstă de 21 de ani rămâne cu picioarele pe pământ şi se concentrează pe ce are de făcut în continuare la Genoa.

Iar în cazul în care va pleca de la ”grifon”, Drăguşin a precizat că şi-ar dori să joace în Premier League, campionat în care va ajunge din luna ianuarie şi Adrian Mazilu, produsul lui Gică Hagi de la Farul.

Dar Radu Drăguşin a dezvăluit că nu exclude varianta ca la un moment dat, în viitor, să joace şi în Superliga României, ”poate la final de carieră”.

"M-am gândit pentru că s-a scris despre acest lucru. Dar nu m-am gândit nicio secundă să mă duc acolo (n.r. în Arabia Saudită).

Premier League este un campionat în care mi-ar plăcea să joc, îmi place foarte mult şi îl urmăresc foarte des. De ce nu? Acolo îmi doream de mic să joc şi sper ca în viitor să o fac.

Niciodată să nu spui niciodată (n.r. dacă îl vom vedea în Liga 1). Eu mereu spun asta. Cine ştie? Poate la final de carieră. Nu se ştie", a declarat Drăguşin, conform Gsp.

În prezent, Radu Drăguşin este cel mai valoros fotbalist român al momentului - 20.000.000 de euro, dar şi cel mai bine cotat jucător din lotul celor de la Genoa.

Născut la Bucureşti, el nu a jucat în campionatul României, ci doar la nivel de juniori la formaţii precum Sportul Studenţesc sau AS Metropolitan.

În 2018, pe când avea daor 16 ani, s-a mutat în Italia, la academia celor de la Juventus, unde a făcut pasul şi la echipa mare. Iar restul e istorie.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoaserie astranierisuperliga 

viewscnt
Articole similare