Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Petrescu va arbitra un meci de „5 stele” din UEFA Champions League

Radu Petrescu va arbitra un meci de „5 stele” din UEFA Champions League
Comentarii

Radu Petrescu, „centralul” din Superligă, va avea parte de o adevărată provocare în Liga Campionilor.

Radu Petrescu va arbitra un meci de „5 stele” din UEFA Champions League

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul FC Barcelona - Royal Antwerp, care va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în grupa H a Ligii CampionilorDuelul se anunţă foarte interesant, având în vedere că Barcelona nu a putut trece de grupele UCL în precedentele două sezoane şi vrea să se revanşeze faţă de suporterii ei.

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghingulesc şi Mircea Grigoriu, în timp ce Marcel Bîrsan va fi rezervă.

În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Ovidiu Haţegan.În grupa H mai are loc marţi şi meciul Şahtior Doneţk - FC Porto.

Victorii la scor pentru Barcelona, Bilbao şi Valencia, în etapa a 5-a din La Liga. Atletico Madrid, surpriza neplăcută

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia Betis Sevilla, scor 5-0, într-un meci din etapa a cincea din La Liga.

Catalanii au controlat meciul în totalitate, iar cele cinci goluri au fost înscrise de Joao Felix (min. 25), Lewandowski (min. 32), Ferran Torres (min. 62), Raphinha (min. 66) şi Joao Cancelo (min. 81).

Tot sâmbătă, chipa spaniolă Valencia a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Atletico Madrid.

Valencia a dominat echipa lui Simeone, iar Hugo Duro a reuşit o dublă, marcând în minutele 5 şi 34. Javier Guerra a stabilit scorul final în minutul 54 şi Valencia este pe locul 5, cu 9 puncte.

În aceeaşi etapă, Athletic Bilbao a întrecut pe Cadiz cu 3-0, iar Mallorca a câştigat pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 1-0, graţie unui gol marcat de kosovarul Vedat Muriqi, în minutul 85.

În clasament, Barcelona a trecut pe prima poziţie, cu 13 puncte, la un punct peste rivala Real Madrid, dar şi cu un meci mai mult disputat faţă de aceasta.

Afla mai multe despre: radu petrescuantwerpbarcelonaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare