Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, primul TUN din această iarnă! A impresionat şi vrea să îi arate lui Bergodi ce poate. ”Joacă foarte bine”

Rapid, primul TUN din această iarnă! A impresionat şi vrea să îi arate lui Bergodi ce poate. ”Joacă foarte bine”

Superliga

Comentarii

UTA nu a greşit în momentul în care l-a împrumutat pe Claudiu Micovschi. Mijlocaşul crescut de Genoa a semnat cu Rapid în această vară, după despărţitrea de Avelino (Serie C), însă nu a apucat să debuteze pentru giuleşteni, fiind cedat la Arad pentru o perioadă de un an.

Bergodi îl poate chema pe Micosvchi în iarnă. ”În vară nu puteam să îi dau un loc de titular”

Claudiu Micovschi a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Mircea Rednic în acest sezon. Fostul internaţional, în vârstă de 24 de ani, a marcat trei goluri şi a dat o pasă decisivă în 11 meciuri, fiind unul dintre preferaţii ”Puriului”.

Născut la Diosig ( judeţul Bihor), Micosvschi este împrumutat la UTA până în vara anului viitor, însă nu este exclus să revină la Rapid încă din această iarnă, conform spuselor lui Cristiano Bergodi. Astfel, italianul îşi poate lua revanşa faţă de fanii giuleşteni care l-au criticat pentru că a renunţat prea uşor la el

Bergodi a susţinut într-un interviu acordat pentru canalul oficial de YouTube al Rapidului că şansele ca Micovschi să fi prins un loc de titular în vară erau foarte mici, având în vedere că celelalte două soluţii pe postul său erau Funsho şi Papeau.

”(n.r. Doriţi să îl readuceţi pe Micovschi în pauza de iarnă?) Claudiu e un jucător care joacă foarte bine la UTA. Probabil că era foarte important pentru el să aibă minute. Aici, nu puteam să îi dau un loc de titular pentru că era Funsho. L-am împrumutat pentru a prinde minute. Vom vedea dacă va reveni în iarnă. Poate că este imporant să stea acolo un campionat întreg. Repet, nu avea (n.r. în vară) multe şanse aici”, a spus Bergod.

Cine e Micovschi

În vârstă de 24 de ani, Micovschi a fost una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, acesta evoluând pentru toate grupele de juniori ale României.

Născut la Oradea, Claudiu şi-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziţionat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar şi golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino şi Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la prima dintre acestea. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino şi, împrumutat, la Fidelis Andria.

 

Afla mai multe despre: rapidutasuperligă 

viewscnt
Articole similare