Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Puşcaş, dorit de echipa care l-a jignit pe Gigi Becali

Răsturnare de situaţie! Puşcaş, dorit de echipa care l-a jignit pe Gigi Becaligalerie foto
Comentarii

George Puşcaş poate pleca în această iarnă de la Genoa. Atacantul naţionalei României a bifat doar opt meciuri în acest sezon în tricoul grupării rossoblu, nniciunul din postura de titular.

George Puşcaş, dorit de Victoria Guimaraes. Care sunt şansele să se realizeze transferul

Conform publicaţiei Spezia1906.com, Puşcaş este dorit de portughezii de la Victoria Guimaraes, echipă ce ocupă locul cinci în campionatul lusitan. Cu toate acestea, şansele ca mutarea să se realizeze sunt destul de mici. Sursa citată susţine că atacantul român şi-ar dori să continue în Italia, iar Spezia este una dintre echipele care sunt interesate de transferul lui Puşaş.

Guimaraes, o tristă amintire pentru FCSB.... şi pentru Gigi Becali

În 2019, Victoria Guimaraes a dat piept cu FCSB în calificările pentru grupele Europa League. După 0-0 în tur, Gigi Becali a declarat că: ”Îşi taie capul dacă formaţia lusitană reuşeşte să marcheze în retur în poarta echipei sale”. Returul din Portugalia a fost de coşmar pentru roş-albaştrii. Guimaraes a dominat categoric meciul, şi-a creat o sumedenie de ocazii, însă a marcat un singur gol, reuşită care a consemnat calificarea lusitanilor în grupe.

Edmond Tapsoba a fost autorul golului care i-a fost ”fatal” FCSB-ului. După ce a trimis balonul în plasă, actualul jucător al lui Bayer Leverkusen a celebrat într-un mod inedit golul, iar suporterii portughezi au afişat imediat un banner pe care scria: ”Cut your head, idiot (n.r. Taie-ţi gâtul, idiotule!”).

  • În vârstă de 27 de ani, George Puşcaş este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: george puşcaşvictoria guimaraesportugaliaspeziagenoaserie aserie b 

viewscnt
Articole similare