Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu înfiinţează o nouă selecţionată de juniori a României: ”Vom fi prima federaţie din Europa de est care o creează”. Care este scopul acesteia

Răzvan Burleanu înfiinţează o nouă selecţionată de juniori a României: ”Vom fi prima federaţie din Europa de est care o creează”. Care este scopul acesteia

Echipa națională

Comentarii

Într-o conferinţă de presă, Răzvan Burleanu a dezvăluit înfiinţarea unei noi eselecţionate, România U20.

Răzvan Burleanu a anunţat decizia de a înfiinţa un nou nivel de vârstă pentru selecţionatele ”tricolore” şi astfel o nouă echipă naţională, România U20. Conducătorul Federaţiei Române de Fotbal şi-a motivat decizia, spunând că înfiinţarea noii selecţionte va ajuta cu expunerea jucătorilor români.

În plus, Burleanu a dezvăluit că România U20 va reprezenta prima naţională de la această categorie de vârstă din Europa de est, urmând să joace împotriva celorlalte selecţionate de la acest nivel, din ţări mult mai puternice din punct de vedere fotbalistic.

Răzvan Burleanu înfiinţează o nouă selecţionată de juniori a României

”Va debuta chiar în toamna acestui an, când o nouă naţională, cea de-a 18-a, ni se alătură în familia fotbalului românesc. România U20. Vom fi prima federaţie din Europa de est care îşi creează o asemenea naţională.

Încă din luna sepetembrie, România U20 va întâlni cei mai puternici adversari la această categorie de vârstă. Anglia, Germania, Italia, Portugalia sunt doar câteva exemple. Cu siguranţă România va contribui la ceea ce înseamnă expunerea naţională a jucătorilor noştri”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: echipa naţionalărăzvan burleanufrfromâniaromânia u20federaţia română de fotbal 

viewscnt
Articole similare