Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, faţă în faţă cu istoria în Europa. Vrea să o ducă pe PAOK în semifinalele din Conference League: "Nimeni nu ne dădea şanse"

Răzvan Lucescu, faţă în faţă cu istoria în Europa. Vrea să o ducă pe PAOK în semifinalele din Conference League: "Nimeni nu ne dădea şanse"
Comentarii

PAOK Salonic este faţă în faţă cu istoria la nivel european. Gruparea din nordul Greciei are o misiune dificilă împotriva celor de la Club Brugge, în sferturile de finală ale UEFA Conference League.

PAOK a fost învinsă cu scorul de 1-0 în turul din Belgia, în faţa celor de la Club Brugge. Elenii vor avea parte de un sprijin enorm din partea suporterilor din Salonic, care s-au deplasat în număr mare şi la turul din Belgia.

Răzvan Lucescu îi poate aduce clubului elen prima calificare în semifinalele unei competiţii europene din istorie. Lucescu este la al treilea sezon consecutiv pe banca celor de la PAOK şi la al cincelea în total.

În competiţia internă, PAOK este pe poziţia a treia, la două puncte în spatele liderului, AEK Atena, dar cu un meci mai puţin disputat. În următoarea etapă din Grecia, PAOK primeşte vizita celor de la Olympiakos, formaţie prezentă şi ea în sferturile de finală din Conference League.

Răzvan Lucescu: "Pentru unii va fi un meci al vieţii"

"Belgienii au fost împinşi de publicul lor în acel moment în primul meci. După cum am spus, am încercat să luptăm. Nu ne-am lăsat bătuţi. Am răspuns. Ar fi putut fi un alt rezultat. Am fi putut egala la finalul meciului. 

Pentru unii va fi un meci al vieţii. Ne va oferi şansa de a juca în semifinalele unei competiţii europene. Nu este cel mai important meci. Au fost altele mai importante.

Nimeni nu ne dădea şanse de a ajunge în acest punct. Cu siguranţă, nivelul de calitate şi de experienţă este diferit. Trebuie să fim 100% pregătiţi", a declarat Răzvan Lucescu, conform metrosport.gr

 

 

Afla mai multe despre: uefa conference leaguepaokrazvan lucescuclub brugge 

viewscnt
Articole similare