Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Boloni, după victoria în faţa vicecampioanei Franţei: ”Mă simt foarte obosit”. Ce a remarcat: ”Am fost depăşiţi”

Reacţia lui Boloni, după victoria în faţa vicecampioanei Franţei: ”Mă simt foarte obosit”. Ce a remarcat: ”Am fost depăşiţi”

Ligue 1

Comentarii

Antrenorul român al lui Metz, Ladislau Boloni (70 de ani), a tras concluziile după victoria incredibilă reuşită de nou-promovată în faţa vicecampioanei Franţei, Lens.

Metz, antrenată de tehnicianul român Ladislau Boloni, a învins-o, în deplasare, pe vicecampioana Franţei, Lens, scor 1-0, în etapa a cincea din Ligue 1.

Reacţia lui Boloni, după victoria Lens - Metz 0-1: ”Sunt mulţumit”

La finalul meciului, Ladislau Boloni s-a arătat obosit, dar mulţumit de victoria extrem de importantă obţinută după promovarea în elita fotbalului francez.

De asemenea, antrenorul în vârstă de 70 de ani a explicat cum a reuşit să obţină a doua victorie în deplasare în acest sezon.

”Mă simt foarte obosit. Sigur, sunt şi mulţumit. N-aş putea fi decât mulţumit după o asemenea performanţă.

Pentru a câştiga un meci, ai nevoie de calitate tehnică. Din acest punct de vedere, am fost depăşiţi.

Ai nevoie în acelaşi timp de caracter, iar adversarii au avut şi caracter. Dar trebuie să accepţi şi să suferi şi să nu cedezi. 

Am reuşit să smulgem acest rezultat în ciuda multor momente defavorabile. Iată calităţile noastre! Aici, ne-am depăşit rivalii”, a declarat Boloni, după meci.

Metz ocupă locul 7, cu opt puncte, după primele cinci etape scurse din campionatul Franţei.

Afla mai multe despre: ladislau bolonimetzligue 1 

viewscnt
Articole similare