Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cornel Dinu după ce a văzut grupa României din Nations League: ”Este o grupă-şotron!”

Reacţia lui Cornel Dinu după ce a văzut grupa României din Nations League: ”Este o grupă-şotron!”
Comentarii

Naţionala României va debuta în grupa C2 a Ligii Naţiunilor în data de 6 septembrie, în deplasare, cu selecţionata din Kosovo, informează FRF.

Cornel Dinu, despre grupa României din Nations League

Prima reprezentativ  şi-a aflat joi adversarii din ediţia 2024/25 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa C2 alături de Kosovo, Cipru şi învingătoarea barajului dintre Lituania şi Gibraltar.

Cornel Dinu, fost selecţioner al României, a vorbit despre competiţia Liga Naţiunilor, dar şi despre adversarii României. 

”Domne, este o competiţie inventată de UEFA, care nu cred că ajută prea mult fotbalul. Ba, din contră, îl complică. În ceea ce priveşte Liga Naţiunilor şi grupa României, practic, doar primul loc merge mai departe, sigur. Mai departe, adică urcă într-o ligă, serie, mai bună. 

De fapt, este o grupă-şotron! Un şotron spre o căsuţă mai mare. Aceasta dacă ne gândim la perspectiva Campionatului Mondial şi la anumite beneficii.

Avem adversari de valoarea noastră. Am reuşit, în preliminariile pentru Euro 2024, cu momente de suspans să ne calificăm la turneul final. Acum, o luăm de la capăt, cu Kosovo, cu Cipru, cu cine o mai fi, ca să ajungem spre finala 'căpiţelor', spre căsuţa de sus”, a spus Cornel Dinu, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: cornel dinunaţionala românieiliga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare