Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Erik ten Hag după campania de coşmar a lui Manchester United, în UEFA Champions League: "Nu astăzi s-a pierdut calificarea"

Reacţia lui Erik ten Hag după campania de coşmar a lui Manchester United, în UEFA Champions League: "Nu astăzi s-a pierdut calificarea"
Comentarii

Manchester United "trebuie să înveţe" din eşecul din Liga Campionilor, a declarat marţi, după a patra şi ultima înfrângere în faţa lui Bayern Munchen (1-0), antrenorul Erik ten Hag, hotărât să-i "ghideze" pe jucători care, în schimb, "trebuie să-şi asume responsabilitatea".

"Diavolii roşii" au fost eliminaţi din cupele europene în acest sezon, după eşecul de pe Old Trafford, cu Bayern Munchen, scor 1-0.

Antrenorul celor de la Man United, Erik ten Hag a vorbit despre factorii care au contribuit la contraperformanţa echipei sale.

Erik ten Hag: "Prestaţia de azi a fost foarte bună"

"Nu astăzi s-a pierdut calificarea, asta e clar. Am avut prestaţii bune, dar am făcut şi greşeli. Până la urmă nu am fost suficient de buni.

Adevărul este că nu avem suficiente puncte. Suntem dezamăgiţi ca grup, ca manager, sunt dezamăgit. Ar fi trebuit să facem mai mult.

Prestaţia de azi a fost foarte bună. Nu meritam să pierdem, dar am pierdut jocul." a declarat Erik ten Hag.

"Nu, nu privesc înapoi (la campania europeană) cu regret", a declarat antrenorul olandez la TNT Sports. "Ne-am dorit să fim în Liga Campionilor, obiectivul a fost întotdeauna să ne calificăm, dar trebuie să învăţăm din asta", a mai spus el.

"Ca antrenor, trebuie să îmbunătăţesc echipa, să o fac să progreseze, trebuie să îi îndrum pe jucători, iar ei trebuie să îşi asume responsabilitatea, aşa că trebuie să o facem împreună", a adăugat el.

Pe Old Trafford, Manchester United avea nevoie de puncte pentru a merge mai departe, în Liga Europa, dar echipa lui Erik ten Hag nu a reuşit să învingă un Bayern care nu a fost în cea mai bună formă, şi a părăsit cupele europene.

Bavarezii s-au impus la limită şi au câştigat grupa A cu 16 puncte, fără înfrângere. Pe locul secund, şi calificată şi ea în optimile Ligii, a venit FC Copenhaga, învingătoare cu 1-0 în faţa lui Galatasaray.

Afla mai multe despre: manchester uniteduefa champions leagueerik ten hag 

viewscnt
Articole similare