Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea să transfere un atacant din naţionala Spaniei

Real Madrid vrea să transfere un atacant din naţionala Spaniei
Comentarii

După ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, iar Karim Benzema şi Borja Mayoral par să fie şi ei pe picior de plecare, Real Madrid se repliază şi încearcă aducerea unui atacant de top din Spania. El Larguero anunţă că noul antrenor al echipei madrilene, Julen Lopetegui, fostul selecţioner al Spaniei, l-a cerut la echipă pe Rodrigo Moreno, de la Valencia.

Conform celor de la El Larguero, Lopetegui ştie că Benzema ar putea ajunge la Napoli în această vară, în timp ce tânărul Borja Mayoral ar urma să fie împrumutat pentru a câştiga cât mai multe meciuri ca titular. În acest context, fostul selecţioner ar fi transmis conducerii clubului că o soluţie foarte bună pentru atacul Realului ar fi Rodrigo Moreno, vârful Valenciei şi component al lotului lărgit al Naţionalei Spaniei.

Rodrigo este obişnuit cu atmosfera de la Madrid, fiind un jucător crescut în Academia Realului. În plus, a lucrat deja cu Julen Lopetegui şi, conform sursei citate, interesele amândurora sunt protejate de acelaşi impresar: Jorge Mendes.

Atacantul cu origini braziliene a evoluat pentru Real Madrid între 2009 şi 2010, însă doar la nivelul echipei secunde a clubului. A fost ulterior împrumutat la Benfica, Bolton şi Valencia, levantinii fiind cei care au plătit în iunie 2015, 30 de milioane de euro pentru transferul său definitiv.

Rodrigo are 9 selecţii în reprezentativa iberică pentru care a marcat deja de două ori. În sezonul trecut, Moreno a evoluat în 44 de partide pentru Valencia şi a marcat 19 goluri, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din La Liga. La Real Madrid s-ar putea întoarce şi James Rodriguez, fotbalist care evoluează sub formă de împrumut la Bayern Munchen.

  • 135 de meciuri şi 37 de goluri a strâns Rodrigo în tricoul Valenciei
  • 40 de milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: rodrigoreal madridvalenciatransferuri 

viewscnt
Articole similare