Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză pe Emirates după un meci fabulos cu final electrizant! Arsenal - Chelsea 2-2

Remiză pe Emirates după un meci fabulos cu final electrizant! Arsenal - Chelsea 2-2

Premier League

Comentarii

Arsenal şi Chelsea au remizat într-o partidă contând pentru etapa 22 din Premier League, scor 2-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Toate golurile au venit în repriza secundă, după ce în primele 45 de minute ambele formaţii au trecut de puţin pe lângă deschiderea scorului, prin Alexis Sanchez, respectiv Morata.

Arsenal a "lovit" prima, în minutul 63, prin Wilshere, care a înscris cu un şut puternic la colţul scurt. Tunarii au rezistat doar patru minute în avantaj, iar Chelsea a egalat după ce Hazard a transformat un penalty obţinut tot de el (67).

Chelsea a preluat conducerea cu şase minute de final, după ce fundaşul Alonso a apărut la finalizare ca un vârf veritabil, însă Arsenal nu îşi spusese ultimul cuvânt. Bellerin a egalat cu un şut de la marginea careului în al doilea minut al prelungirilor (90+2).



Trupa lui Conte putea însă obţine toate cele trei puncte în 90+4, însă Morata a ratat incredibil în situaţe de unu-la-unu cu Cech, după care mingea a ajuns la Zappacosta care a trimis o torpilă în bara transversală.

S-a terminat 2-2, la capătul unui meci electrizant, în care pe lângă cele patru goluri cele două formaţii au ratat şi alte numeroase ocazii de gol.

Chelsea rămâne pe locul 3 în Anglia, cu 46 de puncte, 16 mai puţine decât liderul Manchester City, în timp ce Arsenal e pe 6, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: arsenalchelsea,  

viewscnt
Articole similare