Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Ianis la Viitorul? ”Are nevoie să joace! Când a plecat era în primii 100 de fotbalişti sub 21 de ani din lume”

Revine Ianis la Viitorul? ”Are nevoie să joace! Când a plecat era în primii 100 de fotbalişti sub 21 de ani din lume”

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că fiul său, Ianis, jucător legitimat la Fiorentina, are nevoie să joace şi probabil din iarnă va merge la un club care îi va da această şansă, spunând că viitoarea destinaţie urmează să fie decisă după o analiză serioasă. Hagi a precizat că Ianis se afla în primii 100 de fotbalişti sub 21 de ani din lume când s-a transferat în Italia.

Hagi a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Ianis are nevoie de un club unde să joace şi că deşi la Fiorentina s-a antrenat cu echipa mare, la un nivel ridicat, i-au lipsit tocmai partidele oficiale.

“Trebuie găsită o soluţie foarte bună pentru el şi când spun foarte bună mă refer la un club în care trebuie să joace, să fie în primii 14 jucători. El are nevoie de meciuri, s-a antrenat cu echipa mare, cu jucători foarte buni, la un nivel ridicat, dar i-au lipsit jocurile. Cred că următoarea etapă în ceea ce-l priveşte este găsirea unei echipe unde să joace. Vom vedea unde poate fi, la noi, în altă parte, în afară. Avem timp să ne gândim”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a precizat că Ianis a lipsit mai bine de un an de teren, iar în momentul când s-a trasferat în Italia era între cei mai buni 100 de fotbalişti sub 21 de ani din lume şi în primii 11 născuţi în 1998 din Europa.

“El a lipsit un an şi ceva de pe teren. Viitorul l-a dus la un nivel unde era în primii 100 din lume la sub 21 de ani, era în primii 11 jucători de ‘98 din Europa. Când nu joci, uşor, uşor lumea te uită. Nu intru aici să spun de ce nu a jucat, nu îi analizez pe cei de la Fiorentina. Ianis merita şansa să joace. Discuţia mea cu cei de la Fiorentina a fost, acum un an şi jumătate, că îl transferă să joace, după o perioadă. Din păcate, lucrurile nu au stat aşa şi aceasta e situaţia lui acum”, a explicat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: viitorul constantaliga 1ianis hagi,  

viewscnt
Articole similare